Univerzális Micro USB – USB-C Type C 3.1 adapter

500Ft

◉ Raktáron 8 db
Várható kézbesítés: [Március 24 és 27] között


Cikkszám: 25218 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

  • KOMPAKT KIALAKÍTÁS – a kis méret azt jelenti, hogy a készüléket tartósan egy kábelhez vagy pl. Telefonhoz lehet csatlakoztatni, és ezen a helyen hagyni, hogy az aktuális igények esetén használható legyen.
  • TELJES FUNKCIONALITÁS – az eszköz biztosítja a mobil berendezések és további kiegészítők minden lehetőségének kihasználását; energiát biztosít, és garantálja a helyes adatátvitelt is .
  • RÖGZÍTŐ KONZOL – a készülék oldalán elhelyezett kis szem lehetővé teszi, hogy pórázhoz, kulcsokhoz vagy kulcstartóhoz rögzítse, és bárhová magával vihesse.
  • GAZDASÁGOS MEGOLDÁS – megtakarítja azokat a költségeket, amelyek az USB-C szabványú eszközöket támogató új töltők és kábelek vásárlásakor felmerülnének; régi, micro-USB szabványú eszközök használhatók.
  • MŰSZAKI ADATOK – USB-C szabvány: 3.0, 3.1; méretek (szélesség / magasság): 1,5 / 2,5 cm súly: 0,002kg; súly csomagolással: 0,003kg.

LEÍRÁS

  • USB-C szabvány: 3.0, 3.1
  • méretek (szélesség / magasság): 1,5 / 2,5 cm
  • súly: 0,002kg
  • súly csomagolással: 0,003kg

 

Az új mobil eszközökhöz, amelyek USB-C csatlakozóval vannak felszerelve, speciális típusú kábelt kell feltölteni vagy más elektronikus berendezésekhez csatlakoztatni. Ezen a ponton a mikro-USB csatlakozókkal ellátott töltők és kábelek elméletileg használhatatlanok. Azonban nem kell azonnal megszabadulnunk tőlük, mert mindössze annyit kell tennie, hogy megvásárol egy mikro-USB adaptert – USB-C, amely gyorsan lehetővé teszi a régebbi kábelek használatát a legújabb szabványú készülékekben .

Az adapter kompakt kialakítása azt jelenti, hogy tartósan csatlakoztatható a mikro-USB-kábelhez, és egy adott helyen hagyható, így mindennap használhatóként használható egy adott töltőhöz vagy berendezéshez. Ez különösen akkor előnyös, ha például egy munkahelyen vagy autóban vettünk egy töltőt egy régebbi telefonhoz. Az adapter megvásárlása kizárja az új mobil berendezések vásárlásával járó túlzott költségeket .

Az adapter kulcskulcsokhoz, kulcstartókhoz vagy más helyekhez is csatlakoztatható, és így minden szükséges helyre szállítható. Ehhez csatlakoztassa az adaptert a tartozék oldalán található speciális rögzítő konzolhoz.

A mikro-USB-USB-C adapter garantálja a szabványos kábel összes funkcióját. Tápellátásra és adatátvitelre egyaránt használják. Lehetővé teszi a legújabb mobileszköz-modellek teljes felhasználását, a régebbi, mikro-USB kimenettel rendelkező eszközökkel kombinálva.

Univerzális Micro USB - USB-C Type C 3.1 adapter

500Ft

◉ Raktáron 8 db
Várható kézbesítés: [Március 24 és 27] között