Barion Pixel

Visszaküldhetem a termékeket bármilyen indok nélkül?

Igen, a termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 14 napon belül. Azonban szeretnénk megkérni, hogy a termékeket az eredeti csomagolásban, és sérülésmentesen küldd vissza.

Általános Szerződési Feltételek

Hogyan küldhetem vissza a termékeket?

A terméket tértivevénnyel küldd vissza a következő címre: XPRO BDPST KFT, 2045 Törökbálint Kinizsi Pál utca 29 (26 ajtó)
Annak érdekében, hogy a visszaküldött termékek árát mielőbb vissza tudjuk téríteni, kérjük, add meg a következő információkat: a megrendelés azonosítószáma, az elérhetőségeid, kártyás fizetésnél a bankszámlához tartozó bankfiók neve, a bankszámlaszám IBAN formátumban és a SWIFT kódot. A tranzakciót ezen információk birtokában tudjuk elindítani.

Bármilyen terméket visszaküldhetek?

A vissza nem küldhető termékek listáját megtalálod az Általános Szerződési Feltételekben.

Mikor kapom vissza a pénzem?

Bankszámlára történő pénzvisszatérítés 14 napon belül történik meg, amit a visszaküldött termékek beérkezésétől vagy nemzetközi banki átutalás során a szerződéstől történő elállástól kerül számításra.

Milyen állapotban kell a termékeket visszaküldeni?

A megrendelt termékeket ugyanolyan állapotban kell visszaküldeni, ahogy azok megérkeztek a vásárlóhoz. Ez magában foglalja a teljes megrendeléssel járó dokumentáció visszaküldését, a termékek és alkatrészek sértetlen, tiszta és eredeti csomagolásban történő visszaküldését.

Ha a termékek nem az eredeti csomagolásban érkeznek vissza, akkor lehet, hogy a vásárló nem fogja visszakapni a vásárlás teljes összegét.

Dokumentum helye
Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.