Textil Playpen 115×65 cm világos rózsaszín

13 000Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5902802910790 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TEXTILJÁTÉK
ROBUST – a járóka rozsdamentes acél csövekből készül, versenytársaink műanyag csöveivel összehasonlítva. A járókánk még sokáig használható lesz. Széles állványokat is használ, amelyek stabillá teszik a járókaállványt és megakadályozzák annak elmozdulását.
ÁTLÁTSZÓ HÁLÓ – lehetővé teszi, hogy láthassuk, mi történik a toll belsejében, emellett biztosítja a megfelelő légáramlást. A bejárat cipzárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors be- és kilépést a tollból.
BIZTONSÁGOS – nagyszerű, kényelmes és biztonságos játékot tesz lehetővé a gyermek számára, a szülőknek pedig egy pillanatnyi felüdülést. Alkalmas biztonságos terep behatárolására, ahol sétálhat, valamint a hozzáférés korlátozására. A járóka beltéren és kertben, erkélyen vagy teraszon egyaránt használható.
KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS – csak néhány percet vesz igénybe, csak csatlakoztassa az összes csövet és alkalmazza az anyagot; az összeszerelés nem igényel nagy készségeket, és bárki meg tudja kezelni. Az anyagot szétszedve mosógépben is kimoshatjuk, így nem jelent gondot a higiénikus és tisztán tartása. Kisebb szennyeződések esetén elegendő az anyagot nedves ruhával áttörölni.
MŰSZAKI ADATOK – anyaga: rozsdamentes acél + 210D oxford szövet + ABS műanyag; maximális terhelés: 50 kg; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 126/109 / 65,5 cm; cső vastagsága: 2,2 cm; súlya: 2,2 kg

LEÍRÁS

szín: világos rózsaszín
Anyaga: rozsdamentes acél + 210D oxford kendő + ABS műanyag
maximális terhelés: 50 kg
méretek (hossz / szélesség / magasság): 126/109 / 65,5 cm
cső vastagsága: 2,2 cm
súlya: 2,2 kg
súlya csomagolással: 2,35 kg

BELEÉRTVE

járóka
csövek
alátétek
labdák

A járóka rozsdamentes acéllal kombinált erős anyagból készült, így hosszú évekig használható. A rozsdamentes acél csövek a nagy támasztékokkal kombinálva biztosítják a toll stabilitását. 5 oldalán egy háló található, amely lehetővé teszi, hogy megfigyelje, mi történik a toll belsejében, és biztosítja a megfelelő légáramlást.

Szenzációs termék minden gyermek számára. Lehetővé teszi a gyermek számára a nagyszerű, kényelmes és biztonságos játékot, a szülőknek pedig egy pillanatnyi felüdülést. A színes és esztétikus huzat arra ösztönzi a gyermeket, hogy a járókában maradjon.

Textil Playpen 115x65 cm világos rózsaszín

13 000Ft

Gyártói raktáron > 10 db