Bestway Steel Pro Pool fémvázas medence 305x76cm (56679) – 20in1 készlet

100 900Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 50650 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes Ingyenes
GLS 490Ft 880Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KERET-MEDENCE, SZIVATTYÚ GS-sel 305x76cm XXL-ES 20 az 1-ben SZETT
A LEGNAGYOBB KÉSZLET AKÁR 20 IN1-IG – ez azt jelenti, hogy minden benne van, amire szüksége van. Vannak még játékok is, amelyekkel a gyerekek játszhatnak, mint például: úszógyűrű; labdát és szemüveget. A készlet a medencén kívül a következőket tartalmazza: szűrőszivattyú a csatlakoztatásához szükséges tartozékokkal és szűrő; borító; medence szőnyeg; hőmérő; háló; 4 több tabletta; javítófolt és klóradagoló.
FÉMVÁZAS-MEDENCE SZIVATTYÚVAL – A rack medence a megszokottakkal ellentétben 20%-kal tágasabb, így akár a kapacitásának 90%-áig megtölthető. További előnye az időjárás viszontagságainak ellenálló erős fémszerkezet, melynek köszönhetően sok évszakon keresztül korróziómentesen fog szolgálni. A készletben szerepel, hogy a szivattyú GS-sel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a szivattyú megfelel a német (és esetleg európai) biztonsági szabványoknak/követelményeknek. A GS-t csak akkreditált vizsgálólaboratóriumok igazolhatják. Amely biztosítja mind a jogszabályi, mind a gyártó által meghatározott követelmények teljesülését. A GS rövidítés a “Geprüfte Sicherheit” szavakból származik, a “bizonyított biztonság” fordításban. A GS rövidítést “német biztonságként” is használhatja (pontosabban a német felszerelésbiztonsági törvény).
PVC TRITECH – a termék a legjobb minőségű, tartós, 3 rétegű és laminált PVC-ből készül. Ennek köszönhetően a medence ellenáll a klórnak és a káros napsugaraknak.
GYORS ÖSSZESZERELÉS – a medence nagyon könnyen összeszerelhető. Csak helyezze sima felületre, szerelje fel a keretet, majd töltse fel vízzel. Mivel a tartály szeleppel van felszerelve, nagyon gyorsan üríthető. Az összeszerelés nem igényel szerszámot, ráadásul nagyon gyors és akár 2-3 ember számára is megoldható 20 perc alatt.
MŰSZAKI ADATOK – Bestway pool kód: 56679; leeresztő szelep a könnyű ürítéshez; korrózióálló acél keret; méretei: 305x76cm; anyaga: 3 rétegű PVC; PVC anyag színe: kék; űrtartalom: 4 678 liter; töltés: max 90%; szivattyú tápellátása: 220-240 V; I. típusú szivattyúszűrő; összeszerelés: kb. 20 perc 2-3 fő részére; medence súlya: 19,06 kg; a készlet súlya: 28 kg.

LEÍRÁS

Bestway alapkód: 56679
leeresztő szelep a könnyű ürítéshez
korrózióálló acél keret
méretei: 305x76cm
anyaga: 3 rétegű PVC
PVC anyag színe: kék
űrtartalom: 4678 liter
töltés: max 90%
szivattyú tápellátása: 220-240 V
I-es típusú szivattyúszűrő
összeszerelés: kb. 20 perc 2-3 főre
medence súlya: 19,06 kg
a készlet súlya: 28 kg

BELEÉRTVE

kerti medence
Szűrőszivattyú GS-el
a szivattyú csatlakoztatásához szükséges tartozékokat
típusú szűrőbetét
javítófolt
mat
háló
hőmérő
borító
labda
kerék
szemüveg
klór adagoló
több tabletta

Bestway Steel Pro Pool fémvázas medence 305x76cm (56679) - 20in1 készlet

100 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.