Nyomásmentes kutyahevség m

1 700Ft

◉ Raktáron 1 db | Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5902802922106 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
SameDay 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KUTYA HÁM M-ES MÉRETE
Nyomásmentes – a bemutatott kutyahám nyomásmentes tartozék, amely a legmagasabb kényelmet és biztonságot nyújtja a séták során. Nekik köszönhetően kedvence könnyűnek, kellemesnek és kényelmesnek érzi magát – A hám nem nyomja össze a mellkast és a torkot.
KIVÁLÓ MINŐSÉG – erős nyomásmentes heveder egy további fogantyúval, kiváló minőségű anyagokból: PP, poliészter és pamut, aminek köszönhetően a termék szilárd és tartós, és hosszú ideig szolgál.
KÖNNYEN BEÁLLÍTHATÓ – a nyomásmentes kutyahám egyszerűen állítható, aminek köszönhetően gyorsan beállítható a méret kedvence nyakának és mellkasának kerületéhez. A heveder egy további fogantyúval és egy horoggal is fel van szerelve.
LEGYEN VISSZAFÜRÖZŐ ELEMEK – a kutyahám fényvisszaverő elemekkel van ellátva, melynek feladata a biztonság szavatolása – különösen a kisállattal való sötétedés utáni séták során -, akkor az állat sokkal jobban látható lesz.
LEÍRÁS – M-es méret; anyag: PP + poliészter + pamut; nyomásmentes; zár a csatokon; fényvisszaverő; zsinórcsipesz; kiegészítő fogantyú; könnyen beállítható; kutya súlya legfeljebb 30 kg; nyak kerülete: 45-56 cm; mellkörfogat: 52-64cm; súlya: 0,161 kg.

LEÍRÁS

Anyaga: PP + poliészter + pamut
nyomásmentes
zár a csatokon
fényvisszaverő
zsinórcsipesz
kiegészítő fogantyú
könnyen beállítható
kutya súlya 30 kg-ig
nyak kerülete: 45-56 cm
mellkas kerülete: 52-64 cm
súlya: 0,161 kg

Nyomásmentes kutyahevség m

1 700Ft

◉ Raktáron 1 db | Gyártói raktáron > 10 db