MBR Oktató-, Interaktív Játékkészlet, Varázsszőnyeg, rajzolás, játék vízzel, színezés, festés, ajándék lányoknak és fiúknak, 58 x 78 cm

3 100Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Mágikus festő szőnyeg varázslatos vízi tollakkal.
Minden gyereket csodálattal fog eltölteni, ez a nagyméretű festővászon, amelyhez festékre és ecsetre sincs szükség. Az innovatív megoldásnak köszönhetően, egy óriási felületen élhetik ki kreativitásukat. A szebbnél szebb egyedi festményhez csupán vízre van szükség. Éppen ezért ideális játék lehet a gyerekszobában, a nappaliban, a fürdőben vagy  az udvaron is. A szobabútorok garantáltan firka mentesek maradnak! A készlet tartalmaz egy hatalmas, 78 cm x 58 cm nagyságú, több színben pompázó mágikus táblát,melynek  peremét különböző állatok, formák és számolást oktató ábrák díszítik, illetve két darabvízzel festő tollat is. A 34 cm x 55 cm festő felület és a két varázslatos toll elegendő lehet egy testvérpár számára is. A mindössze 180 grammos játék ideális ajándék minden kisgyermek számára. A legkisebbek akár vizes kézzel vagy lábbal is festhetnek rá anélkül, hogy ők festékesek lennének. A műalkotások  kb. 5 perc száradási idő után eltűnnek,  ezután kezdetét veheti egy újabb mókás vízzel festés. Fontos megemlíteni, hogy ez a nagyszerű játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti is a kicsik képességeit is. A varázsszőnyeg használatával fejlődik a  kreativitásuk, motorikus képességeik, é as kézügyességük is.

Főbb jellemzők:

  • Használatához csak vízre van szükség
  • Bel-és kültéren egyaránt használható
  • Fejlesztő játék
  • Szőnyeg mérete: 78 x 58 cm
  • Festő felület mérete: 34 x 55 cm
  • Súly: 180 gramm
  • Készlet tartalma: szőnyeg és 2 db festő toll

MBR Oktató-, Interaktív Játékkészlet, Varázsszőnyeg, rajzolás, játék vízzel, színezés, festés, ajándék lányoknak és fiúknak, 58 x 78 cm

3 100Ft

Gyártói raktáron > 10 db