Leszúrható napelemes kártevő- és vakondriasztó, 2 db, 500 négyzetméter hatótávolsággal

6 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 21928 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
Expressone 1 590Ft 1 980Ft
GLS 1 890Ft 2 280Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A napenergiával működő vakondriasztó által kibocsátott hang frekvenciája 400 – 1000 Hz között változik. Ez nagyon fontos, mert az állatok nem szokják meg az állandó frekvenciát. A vakondok utálják a zajt – ezt a változó frekvenciát rendkívül nehéz elviselni számukra. A napenergiával működő rágcsáló riasztó a nap 24 órájában működik. 30 másodpercenként hangot bocsát ki, ami rendkívül zavaró az állatok, például vakondok, pockok és egerek számára. Ez a hang nem veszélyes vagy zavaró emberek és háziállatok számára.

A napenergiával működő rágcsáló riasztóval biztos lehetsz benne, hogy a termés, a gyep és a fák biztonságban lesznek. Egy eszköz 500 m2-es tartományban működik, és az első változások már 5 nap múlva láthatók! A napenergiával működő vakondriasztó nedves vagy agyagos talajon működik a legjobban – ne feledd, hogy egy száraz, homokos felület elnyomhatja a készülék által kiadott hangokat, és korlátozhatja azok hatótávolságát. Az ilyen típusú talajhoz legalább két riasztót kell használni egyszerre.

Leszúrható napelemes kártevő- és vakondriasztó, 2 db, 500 négyzetméter hatótávolsággal

6 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.