LED Háttérvilágításos Kétszeres Nagyító Nagyító

1 800Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]


Cikkszám: 673057 Kategória: Márka:

Leírás

LED Háttérvilágításos Kétszeres Nagyító Nagyító

🔍 A nagyító masszív és ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ami kényelmes fogást biztosít használat közben. A fogantyút úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe, így könnyű manőverezést és a hosszú időn át tartó olvasás során fellépő fáradtság csökkentését biztosítja. A magas minőségű ház megakadályozza, hogy a nagyító kicsússzon a kezéből. A fogantyú tetején egy domború kapcsoló található, amely lehetővé teszi az egykattintásos háttérvilágítás be- és kikapcsolását.

LED Világítás

💡 A nagyító egyik kiemelkedő jellemzője a beépített LED fény. Stratégiailag a nagyító lencse alatt helyezkedik el, optimális megvilágítást és javított láthatóságot biztosítva anélkül, hogy oldalsó expozíciós hatást keltenének. Ez a funkció különösen hasznos alacsony fényviszonyok között, amikor olvasásról és részleteket igénylő feladatok elvégzéséről van szó.

Magas Minőségű Lencsék

🔎 A két nagyítólencse magas minőségű üvegből készült. Az egyik lencse 30x-es torzításmentes nagyítást és kristálytiszta képet biztosít nagyításkor. A második 8x-es nagyítást nyújt.

Sokoldalú Alkalmazás

🌟 Az LED háttérvilágításos nagyító sokoldalú eszköz, amely széles körű munkákhoz használható. Tökéletes kisbetűs szövegek olvasásához. Ideális termékek minőségellenőrzéséhez. Ékszerészek, numizmatikusok, elektronikai szerviztechnikusok és órásmesterek által is használható. Nagyszerű ajándék lehet időseknek és gyerekeknek is – a gyerekek sokat szórakozhatnak a természet felfedezése közben, és megkönnyíti az idősek számára az újságok vagy könyvek olvasását.

Specifikáció

  • Anyag: műanyag + üveg
  • Nagyítás: x 3
  • Nagyítás: x 8
  • Nagy lencse átmérője: 70mm
  • Kis lencse átmérője: 15 mm
  • Energiaellátás: 2 x AAA elem (nem tartozék)
  • Méretek: 19 x 8.4 x 1.5 cm
  • Súly: 118 g
  • Csomag súlya: 151 g

🔍 Az LED háttérvilágításos és két lencsés nagyító sokoldalú és praktikus eszköz, amely a funkcionalitást a kényelemmel ötvözi. A nagyítót úgy tervezték, hogy jobb láthatóságot és átláthatóságot biztosítson olyan munkák végzése során, amelyek kiváló pontosságot igényelnek. Ez az eszköz tökéletes otthoni és professzionális használatra.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata] GLS Pont [Csomagautomata] 1 190Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] GLS Pont [Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Méretek 20 × 10 × 4 cm
LED Háttérvilágításos Kétszeres Nagyító Nagyító

LED Háttérvilágításos Kétszeres Nagyító Nagyító

1 800Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]