Gardlov 19241 növénytermesztő lámpa 20 LED 2 db

6 900Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

VÍZÁLLÓ LÁMPA NÖVÉNYNÖVEKEDÉSÉHEZ 2 PANEL + IDŐZÍTŐ + TÁVIRÁNYÍTÓ
TÁMOGATJA A FOTÓSZINTÉZIST – LED lámpa a növények termesztéséhez támogatja a fotoszintézist, ennek köszönhetően segíti a növények növekedését és táplálását. Használata lehetővé teszi az Ön által termesztett növények és növényzetük megfelelő gondozását, beleértve a kis palántákat és dugványokat, valamint a kifejlett növényeket.
3 VILÁGÍTÁSI MÓD – A LED növénynövesztő lámpa két hullámhosszú fényt kibocsátó izzókkal van felszerelve. Itt 630 nm-es (piros fény) és 470 nm-es (kék fényű) LED-eket és fénykombinációkat (piros + kék = lila) találsz. Az ilyen technológia a növény növekedésének, a rügyezésnek és a virágzásnak minden szakaszát érinti.
AMATŐR ÉS PROFESSZIONÁLIS TERMESZTÉSRE – a termesztőfénylámpa sikeresen használható beltéri növények (különösen a korlátozott mennyiségű napfényt érő) megvilágítására, hidroponikus termesztésre, valamint üvegházi termesztésre egyaránt. Amatőröknek és profiknak egyaránt tökéletes lesz. Nemcsak otthoni virágok, hanem fűszernövények, zöldségek megvilágítására is használható.
Problémamentes dőlésszög beállítás és használat – ez a LED-es növekedési lámpa támogatja a növények növekedését, bimbózását és virágzását. Az általa kibocsátott hullámhosszt a növények teljesen elnyelik a fotoszintézishez. Pattintsa be a lámpát a kiválasztott helyre, és csatlakoztassa az USB-porthoz. Nyomja meg a kapcsolót a bekapcsoláshoz, és vörös és kék fény keveréke fog kijönni. A kapcsoló ideiglenes világítás, fénycsere és fényerő funkcióval rendelkezik. Ezenkívül a panelek fémrudait a kívánt szögbe állíthatja a világítás hatékonyságának növelése érdekében.
MŰSZAKI ADATOK – időzítő: 3, 9 és 12 óra; LED-ek száma: 40; izzó teljesítménye: 5V; tápegység: USB; vízálló: IP 54; rugalmas karok: igen; színt bocsát ki: piros és kék; LED típusa: piros – 630 nm, kék – 470 nm; 2 világító panel; teljesítmény: 20 W; dőlésszög akár 180 fok; fényintenzitás állítás: igen, 9 fokozat; méretek: 68 x 12 x 7 cm, tömeg: 280 g; súlya csomagolással: 488 g.

LEÍRÁS

időzítő: 3, 9 és 12 óra
LED-ek száma: 40
izzó teljesítménye: 5V
tápellátás: USB
vízálló: IP54
rugalmas karok: igen
színt bocsát ki: piros és kék
LED típusa: piros – 630nm, kék – 470nm
teljesítmény: 20W
2 világító panel
dőlésszög akár 180 fok
világítási erősség állítás: igen, 9 fokozat
méretei: 68 x 12 x 7 cm
súlya: 280 g
súlya csomagolással: 488g

Gardlov 19241 növénytermesztő lámpa 20 LED 2 db

6 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.