Kreatív mozaik gyémántfestés készlet, róka mintával, 30×30 cm

1 900Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5900779939615 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Órákig tartó kikapcsolódás – a gyémánthímzés abból áll, hogy a képen lévő kész mintát különböző színű kis gyémántokkal töltjük meg. Hosszú órákon át tartó tevékenység, amely nem igényel speciális képességeket, csak türelmet és precizitást, érdekes ötlet a szabadidő eltöltésére, amely új, szokatlan hobbivá válhat.Ébredjen fel a kreativitás és fejlessze a fantáziát – a művészi tevékenységek, különösen a gyémántfestés, nagy hatással vannak a kreativitásra és a fantáziára, ami az élet számos más területén is megtérül .Stresszoldás – a gyémántmozaik sok koncentrációt, precizitást és türelmet igényel. Ez egy olyan módszer, amellyel csak erre a tevékenységre összpontosíthatja a gondolatait, ennek köszönhetően csökkentheti a stresszt és ideiglenesen elzárhatja magát a mindennapoktól.Gyönyörű végeredmény – A végeredmény nemcsak a gyémántfestéssel foglalkozó személy számára lenyűgöző, hanem mindenki számára, aki látja a képet. A gyémántok gyengéden csillognak, csodálatos benyomást keltve. A kész képet keretbe lehet foglalni, vagy keret nélkül felakaszthatjuk – minden bizonnyal egyedi belső dekorációvá válik.

Termékspecifikáció:

  • minta: róka
  • méretek: 30×30 CM
  • ragasztóréteggel borított kendő: igen
  • súly: 0,1 kg
  • súly a csomagolásban: 0,103 kg

Csomag tartalma:

  • kép
  • színes gyémántok
  • applikátor
  • ragasztó
  • tálca

Kreatív mozaik gyémántfestés készlet, róka mintával, 30x30 cm

1 900Ft

Gyártói raktáron > 10 db