Gyermek Dobkészlet XL 22464 – 5 Dobbal és Ülőkével

10 400Ft

Kérés esetén megrendeljük > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 01 és Március 07]


Cikkszám: 689510 Kategória: Márka:

Leírás

Gyermek Dobkészlet XL 22464 – 5 Dobbal és Ülőkével

🥁 Ismerd meg ezt a lenyűgöző Gyermek Dobkészlet XL-t, amely 5 dobból, egy tányérból és egy ülőkéből áll, tökéletesen fejlesztve a gyermek ritmikus képességeit és manuális készségeit.

Ritmikus Készségek Fejlesztése

🎵 A dobokon való játék fejleszti a gyermek ritmikus készségeit. A ritmus megtartása, a mozgások koordinálása és a ritmusérzék fejlesztése fontos elemei ennek a szórakoztató tevékenységnek.

5 Dob

🥁 A készlet egy nagy basszusdobot tartalmaz lábpedállal, két közepes dob és két kis dob. A dobok széles választéka lehetővé teszi a gyermek számára, hogy különböző hangokat és ritmusokat fedezzen fel.

Képességek Fejlesztése

👋 A dobokon való játék a kezeket és az ujjakat is igénybe veszi, ezáltal fejleszti a manuális készségeket és a mozgások pontosságát. Különösen előnyös ez azoknak a kisebb gyerekeknek, akik még csak tanulják kontrollálni mozgásaikat.

Ülőke

🪑 A készlet egy ülőkét is tartalmaz a kis dobos számára. Így a gyermek kényelmesen ülve játszhat, és az ülőkét más játékokhoz is használhatja.

Technikai Adatok

  • Méretek: 57 x 40 x 50 cm
  • Súly: 1.5 kg

🌟 A csomag tartalma: egy nagy dob lábpedállal, két közepes dob, két kis dob, két ütő, egy tányér és egy ülőke/szék. A Gyermek Dobkészlet XL nem csak szórakoztató, hanem segít a gyermeknek a ritmusérzék, a szenvedély és a zenei tehetség felfedezésében. Ha gyermeked szeret minden zenével kapcsolatos tevékenységet, mint a játék, a tánc és az éneklés, ez lesz számára a tökéletes ajándék!

Kiszállítási információk

30 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata] GLS Pont [Csomagautomata] 990Ft 1 380Ft
GLS Pont [Csomagpont] GLS Pont [Csomagpont] 990Ft 1 380Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 9.67 kg
Méretek 52 × 38 × 21 cm
Gyermek Dobkészlet XL 22464 - 5 Dobbal és Ülőkével

Gyermek Dobkészlet XL 22464 - 5 Dobbal és Ülőkével

10 400Ft

Kérés esetén megrendeljük > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 01 és Március 07]