Elektronikus Darts Tábla és Nyilak Szett

16 700Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]


Cikkszám: 701575 Kategória: Márka:

Leírás

A Céltudatos Szórakozás Új Dimenziója

Ismerje meg az Elektronikus Darts Tábla és Nyilak Szettet, amely új szintre emeli a szórakozást és a versengést. Ez a készlet nem csak egy egyszerű játék, hanem egy olyan eszköz, amely összehozza a barátokat és a családot, miközben fejleszti a koncentrációt és a kézügyességet.

️ Kiemelkedő Tartósság és Pontosság ️

 • A tartós kivitelű pajzs hosszú távú, problémamentes használatot biztosít. Az elektronikus érzékelő rendszer pontos találatokat garantál, így a játék izgalmas és az eredmények igazságosak maradnak.
 • A tábla átmérője 34,5 cm, ami bőséges teret biztosít a játékhoz, és 27 különböző játékmódot kínál, így a változatosság garantált.

Többjátékos Mód a Csoportos Szórakozásért

 • Akár 16 személy is játszhat egyszerre, lehetőséget adva az egyéni és csapatversenyekre. A társas játék élménye így minden alkalommal felejthetetlen lesz.

LCD Kijelzők és Hangjelzések

 • A táblán elhelyezett LCD kijelzők minden szükséges információt megjelenítenek a játék aktuális állásáról és a játékosok, csapatok eredményeiről. Hangjelzésekkel is segítik a játékot.

Specifikációk és Tartozékok

 • Játékosok száma: 1 – 16
 • Játékok száma: 27 (243 kombináció)
 • 8 szintű hangerőszabályzás: igen (néma mód is)
 • 6 darab nyíl a csomagban
 • 24 cserélhető megerősített tartalék nyílhegy
 • Áramellátás: hálózati vagy elem
 • Méretek: 43 x 51,5 cm
 • Súly: 1,596 kg
 • Csomagolt súly: 2,39 kg

A csomag tartalmazza a játék táblát, 6 standard nyilat (önálló összeszerelés), 24 darab további nyílhegyet és egy hálózati adaptert.

Az Elektronikus Darts Tábla kiváló választás mind kezdők, mind haladó játékosok számára. A 34,5 cm átmérőjű tábla órákon át tartó közös szórakozást biztosít a család vagy a barátok körében. Az egyéni játékok versengése vagy a csapatjátékok közös sikerélménye 27 játéktípusban érhető el, további konfigurációs lehetőségekkel, így az elektronikus darts tábla akár 243 játékmódot is kínálhat, folyamatosan új lehetőségeket felfedezve. A beépített hangszóró a játék aktuális állapotával kapcsolatos hangüzeneteket bocsát ki. A szoftver lehetővé teszi, hogy akár 16 személy is egyidejűleg játsszon egyéni vagy csapatjátékokban.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata] GLS Pont [Csomagautomata] 1 190Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] GLS Pont [Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 2.40 kg
Méretek 56 × 46 × 7 cm
Elektronikus Darts Tábla és Nyilak Szett

Elektronikus Darts Tábla és Nyilak Szett

16 700Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]