Drótkefe a bozótvágóhoz

4 600Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5900779940413 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

DRÓTKEFÉ AZ ÉGÉSÜLÉSŰ NYÁZÓHOZ
UNIVERZÁLIS – a drótkefe közvetlenül használható kaszával vagy trimmerrel, égésű és elektromos. Akkor is hatékonyan működik, ha kőnek vagy kemény akadálynak ütközik.
A PIACON ELÉRHETŐ GYÁRTÓK TÖBBSÉGÉNEK ELÉRHETŐ NYÁZÓJÁNAK ÉS NYÍRÓJÁNAK IS ISMERIK – nem kell cserélnie a kaszát vagy a trimmert, a mi drótkefénk a legtöbb piacon kapható bozótvágóhoz és gyártóihoz alkalmas. Vásárlás előtt ellenőrizze a trimmer kefe rögzítését.
TÖKÉLETES KEMÉNY FELÜLETEKHEZ – tökéletes bokrok, nád, fű vagy gaz eltávolítására kemény felületekről (pl. járdalapokról). A pajzs ideális olyan munkákhoz, mint a térkövek súrolása vagy minden fémfelület tisztítása.
HOSSZÚ HASZNÁLATI ÉLET – ahol a fűnyíró vagy a bozótvágó nem működik jól, a drótkefe segít. Normálisan tud működni, ha kőnek vagy kemény tömbnek ütközik. Ráadásul az ecset élettartama miatt sokáig veled marad. Az acél, enyhén ferde sörtéket rendkívüli tartósság és hatékonyság jellemzi.
S ELŐÍRÁS – ezüst színű; anyaga – szénacél; kefe típusa: kusza; maximális fordulatszám: 10 000 ford./perc; szerelés: furat 25,4 mm; átmérő (külső): 200mm / 8 “”; magasság: 7 cm; súly: 0,853 kg; súly a csomagban: 0,932 kg

LEÍRÁS

ezüst szín
anyaga – szénacél
ecset típusa: kusza
maximális fordulatszám: 10 000 ford./perc
szerelés: furat 25,4 mm
átmérője: 20 cm
magasság: 5,5 cm
súlya: 0,853 kg
súly a csomagban: 0,932 kg

A bozótvágó drótkefe a túlnőtt fák és az ellenálló gyomok megalkuvást nem ismerő, erőteljes pusztítója. Hatékonyságával, könnyű kezelhetőségével és szinte nulla fogyasztásával lep meg. Eltávolít minden gyomot, nem kívánt növényt és moha növekedést az utakon, járdákon, burkolt felületeken, betonfalakon és járdaszegélyeken. Nagyon jól megtisztítja a benőtt és eldugult vízelvezető ereszcsatornákat utak mellett vagy hidakon. Ráadásul nagyon gyorsan és egyszerűen csinálja.

 

A KEFE LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGAI
illeszkedik a piacon kapható legtöbb bozótvágóhoz
súrolja a járdalapokat
felhúzza a gazt a járda repedései közé
tisztítja a fémfelületeket
eltávolítja a mohát

Drótkefe a bozótvágóhoz

4 600Ft