Cenocco CC-9029 Pótalkatrész Fogkefefejek: A Felsőkategóriás Szájhigiénia Élménye

1 900Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]


Cikkszám: 760908 Kategória: Márka:

Leírás

🦷 Cenocco CC-9029 Pótalkatrész Fogkefefejek: A Felsőkategóriás Szájhigiénia Élménye

Ismerd meg a Cenocco CC-9029 pótalkatrész fogkefefejeket, amelyek egy 8 darabos, precíziós fogkefefej csomagban érkeznek, optimalizált tisztítási lefedettséget biztosítva, még a legnehezebben elérhető területeken is. A lágy sörtékkel készült, és pontosan az Oral-B alapegységekhez illeszkedő pótalkatrész fejekkel, ezek a fejek kíméletes, mégis hatékony plakkeltávolítást, ínygyulladás megelőzését és az általános szájhigiénia elősegítését teszik lehetővé.

Minden fogkefefej minőségi mikropulzáló sörtékkel rendelkezik, amelyek kiemelkedő tisztítóerőt nyújtanak, minden irányban védelmet és tisztaságot biztosítva a fogaknak. A fogkefefejek alján található négy színvariáns gyűrű segítségével könnyen megkülönböztethetőek, elkerülve a családtagok közötti összekeveredést. A lágy sörték kényelmes fogmosási élményt biztosítanak, miközben megóvják a fogakat a durva keféléstől, egészséges ínyt és zománcot népszerűsítve.

A legtöbb Oral-B újratölthető fogantyúval kompatibilisek, ezek a pótalkatrész fogkefefejek kényelmet és sokoldalúságot kínálnak. Könnyen cserélhetőek és karbantarthatóak, nélkülözhetetlen kiegészítői a szájápolási rutinnak. Kövesd a fogorvosok tanácsát, hogy minden 3 hónapban cseréld le a fogkefét vagy fogkefefejét, hogy optimalizáld a tisztítási hatékonyságot és fenntartsd az optimális szájhigiéniát. Fejleszd tovább a fogmosási élményedet a Cenocco CC-9029 Pótalkatrész Fogkefefejekkel még ma.

🌟 Jellemzők:

 • Precíziós Tisztítás: A csomag 8 gondosan tervezett fogkefefejet tartalmaz, amelyek optimális lefedettséget és alapos plakkeltávolítást biztosítanak. Minden fej lágy sörtékkel készült a kíméletes, mégis hatékony tisztítási élményért.
 • Kompatibilitás: Az Oral-B alapegységekhez pontosan illeszkedő pótalkatrész fogkefefejekkel problémamentes telepítést és széles körű Oral-B újratölthető fogantyúkkal való kompatibilitást biztosítanak.
 • Mikropulzáló Sörték: A fogkefefejek kiemelkedő tisztítóerővel rendelkező minőségi mikropulzáló sörtéket tartalmaznak, amelyek minden irányban védelmet és tisztaságot biztosítanak a fogaknak.
 • Színvariáns Gyűrűk: Minden fogkefefej négy színvariáns gyűrűvel rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók könnyen megkülönböztethetik a fogkefefejeket, elkerülve a családon belüli összekeveredést.
 • Lágy és Hatékony: A lágy sörték kényelmes fogmosási élményt biztosítanak, miközben alaposan tisztítanak, elősegítve az egészséges ínyt és zománcot.
 • Kényelmes Kompatibilitás: A legtöbb Oral-B újratölthető fogantyúval kompatibilis, ezek a pótalkatrész fogkefefejek zökkenőmentesen integrálódnak a meglévő szájápolási rutinokba.
 • Fogorvosi Ajánlás: A fogorvosok azt javasolják, hogy 3 hónaponként cseréljük le a fogkefét vagy fogkefefejét az optimális tisztítási hatékonyság és a szájhigiénia fenntartása érdekében.

🔍 Specifikációk:

 • Márkanév: Cenocco
 • Szín: Piros, Kék, Égszínkék, Sárga
 • Mennyiség: 8 darabos fogkefefej csomag
 • Sörtetípus: Lágy sörték
 • Kompatibilitás: Az Oral-B alapegységekhez pontosan illeszkedik
 • Színvariánsok: Négy színű gyűrű a könnyű azonosításért (Piros, Kék, Égszínkék, Sárga)
 • Sörteanyag: Nylon
 • Testanyag: PP (Polipropilén), PE (Polietilén) műanyag
 • Méretek: Standard Oral-B kompatibilis méret
 • Használat: Ajánlott 3 havonta cserélni az optimális tisztítási hatékonyság és a szájhigiénia fenntartása érdekében.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata] GLS Pont [Csomagautomata] 1 190Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] GLS Pont [Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0.10 kg
Cenocco CC-9029 Pótalkatrész Fogkefefejek: A Felsőkategóriás Szájhigiénia Élménye

Cenocco CC-9029 Pótalkatrész Fogkefefejek: A Felsőkategóriás Szájhigiénia Élménye

1 900Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]