Asztali csengő, fém recepciós csengő, 8,5x6cm, ezüst

1 600Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5902802906366 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A recepciós csengő sok évtizede nagyon praktikus és bonyolult megoldás a pultoknál vagy a recepciós pultoknál. Asztali csengőnkre jellemző a kompakt méret, az egyszerű megjelenés és a praktikus nyomáskioldás. A használat nem igényel összeszerelést, szerszámokat és külső áramforrást! A hang pusztán a kézi ravaszt generálja.

A recepciós csengőnk ovális alakú és egyszerű, mégis elegáns tok. A fémfelület nemesnek és jó minőségűnek tűnik, az alsó része műanyagból készült, és nem adja át a hangot a pultra vagy a pultra. A tartós anyag nagy tartósságot és elégedettséget garantál a használat során.
Enyhén nyomja meg az exponáló gombot, hogy rövid, de hangos hangot halljon. A hang nem torz és nem kellemetlen a közvetlen közelében tartózkodó emberek számára. A kis súly és a kis méretek miatt az asztali harangot mindenhová magával viheti, és szükség esetén egy kis fiókba zárhatja.

A kézi csengőnk mindenképpen gazdagítja Önt, időt ad más dolgokra, és figyelmeztet, ha az ügyfelek az irodájában, üzletében vagy pultján vannak. Ez a kicsi, feltűnő kiegészítő ideális szállodák, hostelek, panziók, üzletek vagy nyitott terű irodák recepciói számára.

Asztali csengő, fém recepciós csengő, 8,5x6cm, ezüst

1 600Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető