6 darabos ujjbáb készlet, puha szövetből

2 300Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5902802907899 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MŰSZAKI ADATOK:

  • Kor ajánlása: 0 éves kortól
  • Szabvány szerint tanúsított: CE, EN 71
  • Méretek 1 db (hossz / szélesség): ~ 8 / ~ 8cm
  • Átmérő: ~ 3cm
  • Súly 1 darab: ~ 4g
  • Súlykészlet: 25g

 

Ujjbábjainknak inspirálniuk kell, hogy meneküljenek el egy egyedi és saját maguk által létrehozott tündérországba. Gyönyörű díszekkel és szeretettel megtervezett részletekkel ellátott kis rongybabáink örömet szereznek gyermekeinek, így a kicsik jól érzik magukat otthon, és nagyszerű előadást élhetnek át anélkül, hogy el kellene hagyniuk a házat. Esős vagy borult napon mosolyt csalhat gyermekei arcába, és sok örömet okozhat nekik.

Ujjbábkészletünk 6 különböző rongybabából áll, amelyeket kényelmesen átcsúsztathat az ujjbegyén. Használhatja a babákat egyenként vagy több ujjal egyszerre. Ez növeli az érdeklődést a játék iránt, és sok különböző karaktert hoz játékba. Számtalan, már megírt történet képes újra előidézni vagy szabadon kitalálni a hangulatának megfelelően, a képzeletnek nincsenek korlátai. Az egyes rongybabákat felnőttek és gyermekek ujjaival, valamint ceruzával vagy színes ceruzával lehet játszani.

Készletünk különböző karaktereket tartalmaz egy család világából, beleértve: anyát, apát, fiát, lányát, nagyapját és nagymamáját.
A babák plüss puhák és színesek, az anyag nagyon kellemes érzés a bőrön. Az élénk színek nagyobb figyelmet vonzanak, a gyerekek lelkesek lesznek megfigyelőként és önjátékosokként. Az univerzális méret miatt a babák a kisgyerekek kezére is illenek. A karakterekkel játszva gyermekei fejlesztik saját képzeletüket, ami szintén pozitívan befolyásolja fejlődésüket. A gyerekek megtanulják játékos formában kifejezni magukat és beszélni, még egy kis darab bemutatása is a kiválasztott közönség előtt elősegíti az önbecsülés erősödését. Ezenkívül a családon belüli tapasztalatok visszajátszhatók, így a gyerekek kényszer vagy nyomás nélkül kifejezhetik érzéseiket és adhatnak.

Az ujjbábkészlet kevés helyet igényel, bárhová elvihető. Például orvoslátogatás alkalmával használhatja, így játékosan el tudja vinni gyermeke félelmeit. De otthon is születésnapi partikon vagy csak szórakozás céljából délután, a babák alkalmasak. Ideálisak minden korosztályú fiúk és lányok számára, különösen alkalmasak óv

6 darabos ujjbáb készlet, puha szövetből

2 300Ft