5 részes gyerek dob készlet, 57 x 50cm méretben

15 700Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 5023 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Leírás:

A zene fontos szerepet játszik minden gyermek fejlődésében. Fokozza a pozitív érzelmeket, szórakoztatja őket, ugyanakkor megtanítja a figyelmet és serkenti a képzeletét. A zenei tehetség első jele már nagyon korán látható. Ha gyermeke szeret mindent, ami a zenével kapcsolatos: játék, tánc, ének – a dobkészlet ideális ajándék lesz. A játék segíthet gyermekének felfedezni a ritmust, a szenvedélyt és még a nagy zenei tehetségeket is!

 Ez a gyermek dobkészlet tartalmaz: egy nagy dob lábpedállal, két közepes dob, két kis dob, cintányér az állványon, dobszékszék és két dobverő

A készletet könnyű összeszerelni és szétszerelni.
A játék fejleszti a zenei és hallgatási képességeket, megtanítja gyermekét a hangok felismerésére, valamint serkenti idegrendszerük és agyuk fejlődését. Az eszközök használata javítja a szem-kéz koordinációt, tehát a játék fejleszti gyermeke motoros képességeit is.

A játékot 3 éves korig tervezték. A készlet mérete: 57x40x50 cm. Ez a termék CE és EN 71 tanúsítvánnyal rendelkezik.

5 részes gyerek dob készlet, 57 x 50cm méretben

15 700Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.