Zsákszűrő porszívó hamutartó zsákjához 9243

2 200Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5900779934764 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

ANYAGSZŰRŐ VÁKUMTISZTÍTÓKHOZ 10l / 15l

  • VÉDELI A HEPA SZŰRŐT ÉS A MOTOROT – a szűrőnek köszönhetően a HEPA szűrő tisztításának szükségessége minimálisra csökken. A szűrő a porszívó motorját is védi és hatékonyan védi a sérülésektől, ami kiterjeszti a készülék zavartalan működését. A zsákszűrő illeszkedik a kínálatunkban található 10l és 15l hamuporszívóhoz , valamint más kompatibilis eszközökhöz (FIGYELEM gondosan ellenőrizze a méreteket!)
  • HOSSZABBÍTJA A VAKUMUMTISZTÍTÓ ÉLETMENETÉT – megakadályozza a port és a hamut, és megakadályozza a porszívó eltömődését.
  • MEGBÍZHATÓ ÉS TÖBB FELHASZNÁLÁS – a gondos kivitelezésnek és a tartós anyagok használatának köszönhetően a szűrő tartós, ami garantálja ismételt használatát .
  • Egyszerű és gyors tisztítás – a szűrő mosható, akkor gyorsan és egyszerűen eltávolítható és folyó víz alatt, ami hatással van a kényelmes használat. Ha a szűrő nem túl piszkos, tisztítsa meg sűrített levegővel, vagy rázza meg.
  • MŰSZAKI ADATOK – méretek (szélesség / magasság): 25,8 / 16cm, súly: 55 g.

LEÍRÁS

  • méretek (szélesség / magasság): 25,8x16cm
  • súly: 55g

Különleges közbenső anyagból készült kandallóporszívók szűrője tökéletesen visszatartja az összes port és hamut , ami azt jelenti, hogy a porszívó belsejének és a HEPA szűrőnek a tisztítása nem lesz szükséges minden porszívózás után. Az anyagszűrő jelentősen megnöveli a porszívó élettartamát, és megkönnyíti a bosszantó hamu és por felületének tisztítását.

A hamuszűrő átmérője 25,8 cm, magassága 16 cm, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a Kaminer porszívókhoz. Közvetlenül a tartály szélére viszik fel, ennek köszönhetően az összes hamu megmarad az anyagszűrő falain . Az anyagszűrő tökéletesen illeszkedik a tartály szélére, és a porszívó működése közben nem csúszik le róla. A porszívózás befejezése után egyszerűen távolítsa el a hamu szűrőt, és alaposan rázza meg az összegyűjtött tartalomtól, vagy sűrített levegővel tisztítsa meg (itt például a fúvó funkciót, amelyet néhány porszívó modell sikeresen tesztelt). A kandallóporszívók szűrője újrafelhasználható – a piszkos meleg, folyó víz alatt könnyen lemosható, és olyan lesz, mint az új.

A kandallóporszívókhoz használt szűrő lehetővé teszi a hamu hatékony elszívását egy finom kemencéből, szénkemencéből és ökoborsó kemencéből. Az anyagszűrő hasznos lesz a hamu kandallóporszívóval történő gyors tisztításhoz is. A kandallóporszívók szűrője szennyeződéseket tart a felületén , ennek köszönhetően nem kerül a HEPA szűrőre, ami csökkenti annak folyamatos tisztításának szükségességét.

Az anyagszűrő illeszkedik a kínálatunkban található 10l és 15l hamuporszívóhoz, valamint más kompatibilis eszközökhöz (FIGYELEM alaposan ellenőrizze a méreteket!)

ANYAGSZŰRŐVEL

A HEPA szűrő tisztább, jobban védett = hosszabb a porszívó élettartama

NEM ANYAGSZŰRŐ

minden szennyező anyag közvetlenül a HEPA szűrőbe kerül = ami gyorsan szennyeződik és a motor sebezhetővé válik

Termék kód: 9243

Zsákszűrő porszívó hamutartó zsákjához 9243

2 200Ft