Vízipisztoly – szivattyú 23424

Nincs raktáron

1 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 837576 Kategória: Márka:

Leírás

Könnyű és lágy vízi pisztoly – hosszú 35.5 cm

  • Puha és könnyű – a pisztoly könnyű és puha habszivacsból készült, így biztonságos a gyermekek számára. A pisztoly elején egy fúvóka található, amelyen keresztül a víz lövéskor kipréselődik.
  • HOSSZÚ PUSKA HOSSZÚ LÖVÉSEK – egy fecskendő vagy egy pumpa elvén működik, ami azt jelenti, hogy a töltése gyors, a lövések pedig hosszúak. Minél erősebben nyomja meg a pisztolyt, annál messzebbre jut a víz. Egy jól elhelyezett lövés akár 10 métert is elérhet, ami változatossá teszi és játékra ösztönzi a gyerekeket .
  • FEJLESZTÉS – javítja a pontosságot és a koncentrációt, serkenti a kreativitást, javítja a motoros koordinációt, befolyásolja a mozgékonyságot és a reakciósebességet. A csoportban való játék hatással van az integrációs és szociális készségek fejlődésére.
  • MÓD ÉS HŰSÉG – a pisztoly nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem a forró nyári napokon enyhülést is nyújthat. Tökéletes játék a kertben, a tengerparton vagy piknikezés közben, ösztönözve a gyerekeket a szabadban való aktívkodásra és a többi gyerekkel való interakcióra.
  • MŰSZAKI ADATOK – anyaga: Szabályok – anyag: EVA hab + műanyag; hatótávolság: 10 m-ig; kapacitás: 50 ml; méretek: Méretek: 35,5 x 5 cm; hossz, ha kibontva van: 54 cm; a pisztoly súlya: 73 g.

PUSKA MŰSZAKI ADATOK:

    • anyaga: Méretek: 35,5 x 5 cm
    • hossz, ha kibontva van: 54 cm
    • pisztoly súlya: 73 g

    MAGÁBANHATÓ

    • pisztoly/fecskendő

    A vízipisztoly egy fantasztikus játék, amellyel a gyerekek és a felnőttek is kétségkívül szívesen játszanak. Sikeresen eljátszhatod a katona, a rendőr, a vadász, a titkosügynök, a szökevény vagy a kalóz szerepét. Az egyetlen korlátot a képzeleted jelenti! A vízsugár rendkívül könnyen használható. Használata nem igényel bonyolult lépéseket. A játék megkezdéséhez csak vizet kell venni, és a játék készen áll a használatra. A fegyver egy fecskendő vagy egy pumpa elvén működik, hatótávolsága attól függ, hogy milyen erővel nyomjuk ki a vizet.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás mód Díj Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 990Ft 2 380Ft
MPL Csomagautomata MPL Csomagautomata 1 190Ft 1 580Ft
MPL Posta Pont MPL Posta Pont 1 190Ft 1 580Ft
Easybox Easybox 1 190Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,10 kg
Vízipisztoly - szivattyú 23424

Vízipisztoly - szivattyú 23424

1 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető