Turista sátor 2-4 fő részére. Montana 23481

15 600Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 15 és Máj. 21]


Leírás

4 SZEMÉLYES TÚRASÁLLÓ "MONTANA"

  • IDEÁLIS GYORSTÚRÁKHOZ – MONTANA egy egyszobás, akár négyszemélyes iglu sátor, amelyet rendkívül könnyű összeszerelni. Ideális sátor gyors kirándulásokhoz vagy a nap, eső vagy szél elől való menedékként. Ez a sátor tökéletes horgászáshoz, kajakozáshoz, túrázáshoz vagy kerékpáros kirándulásokhoz . Könnyű súlya és összecsukott állapotban kompakt méretei miatt minden utazás nélkülözhetetlen eleme.
  • 4 SZEMÉLYES – a sátor tökéletes családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami megkönnyíti a szállítást és kényelmes szálláskörülményeket biztosít. Hossza és szélessége akár 200 cm is lehet! A MONTANA iglo sátor kényelmes szálláskörülményeket biztosít nem csak a kempingben. Az erdőben, a réten és a tengerparton is remekül fog működni.
  • TETŐ – a sátor praktikus előtetővel rendelkezik, amely megvédheti a sátor előtt tárolt ruhákat és cipőket, vagy a "konyhát". Hála neki, nem kell aggódnia, hogy esőben eláznak a dolgai. Ez megoldja az utazók gyakori problémáját: rendetlenség a sátorban.
  • FEDÉL – a készlethez tartozik egy kényelmes és ergonomikus fedél, amely praktikus fogantyúval lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordozhassa és tárolhassa az összehajtogatott sátrat.
  • MŰSZAKI ADATOK – Személyek száma: 4; anyag: poliészter + nejlon + vas: padló: PE; váz: üvegszál + vas; rögzítőkészlet: vas + nejlon + PP; fedél: poliészter; egyéb: polipropilén + nejlon + vas; vízállóság: 1000 mm vízoszlop; méretek: 200 x 200 x 110 cm; súly: 2,48 kg; súly csomagban: 2,5 kg.

SÁTOR TULAJDONSÁGI ADATOK:

  • Személyek száma: 4
  • Anyag: poliészter + nejlon + vas
  • padló: 200 x 200 x 110 cm
  • súly: 2,48 kg
  • súly a csomagban: 2,5 kg.

MAGÁBANHELYEZETT

  • sátor baldachinnal
  • egy heringkészlet
  • összekötők
  • tok

A természet kebelében való pihenés a szabadidő eltöltésének egyik legkellemesebb módja. A kényelmes, négyszemélyes turistasátor minden típusú turistaútra tökéletesen alkalmas. Magával viheti kempingezés, kajakozás, kerékpározás vagy túrázás közben. A négyzet alakú hálószobában akár négy személy is elfér, a cipzáras bejárat pedig biztosítja a magánéletet. A sátor szúnyoghálóval is rendelkezik, amely szigetelést biztosít a rovarok ellen, és friss levegővel látja el, ami különösen fontos a forró nyári napokon és éjszakákon. A megfelelő szellőzést a szúnyoghálóval ellátott felső szellőzőnyílás is lehetővé teszi, amely a készlethez tartozó speciális huzattal könnyen védhető az esőtől. Az időjárási viszonyoktól függően tetszés szerint levehető vagy feltehető. A sátor falai és padlója vízálló anyagból készült.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás mód Díj Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 990Ft 2 380Ft
MPL Csomagautomata MPL Csomagautomata 1 190Ft 1 580Ft
MPL Posta Pont MPL Posta Pont 1 190Ft 1 580Ft
Easybox Easybox 1 190Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 2,70 kg
Cikkszám: 837790 Kategória: Márka:
Turista sátor 2-4 fő részére. Montana 23481

Turista sátor 2-4 fő részére. Montana 23481

15 600Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 15 és Máj. 21]