Trizand bergamo kerti szék. kék 23558

7 000Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 16 és Máj. 22]

Leírás

REINFORCED TOURIST CHAIR "BERGAMO"

  • KEDVEZÉSSEL MEGERŐSÍTETT ÜLÉS – A turistaszék különleges, kiegészítő megerősítés egy nagyon erős szövetből készült öv formájában az ülés alatt, ami miatt a termék élettartama sokkal hosszabb lesz . Ezen kívül ez még pluszban védi az ülő személyt és még nagyobb súlyt visel el a szék.
  • NAGY MINŐSÉG – a szék váza porszórt vasból készült. Ennek köszönhetően ellenáll minden időjárási körülménynek. Az ülés viszont műanyagból készült, amely nem csak az időjárási körülményeknek, hanem a mechanikai sérüléseknek is ellenáll . Ráadásul rugalmasságának köszönhetően bármilyen alakhoz alkalmazkodik.
    • ÖSSZEFALHATÓ FUNKCIÓ – az összecsukható opciónak köszönhetően bárhová szállíthatod vagy tárolhatod a széket. Elfér az autóban, és nem foglal sok helyet a pincében vagy a garázsban . Nem fog gondot jelenteni, ha a tengerparton keresel helyet, vagy gyalog térsz vissza a nyaralásból.
    • VERSATÍV HASZNÁLAT – A szék megfelelően fog működni a teraszon, erkélyen, a kertben, kempingezéskor, de vendéglátás, bankett vagy szabadtéri rendezvény során is. Otthon, konyhai székként is könnyedén használhatjuk. Az összecsukási lehetőségnek köszönhetően akár a szekrény mögött is tárolhatjuk!
    • MŰSZAKI ADATOK – anyag: váz: vas + PP; huzat: poliészter; ülésmagasság a padlótól: 37 cm; méretek: 50 x 43 x 75 cm; méretek összehajtás után: 50 x 5 x 68 cm; súly: 2,250 kg; csomag súlya: 2,650 kg.

    MŰSZAKI ADATOK

    • anyag: Műanyag:
    • váz: vas + PP
    • huzat: poliészter
    • ülésmagasság a padlótól: 37 cm
    • méretek: 50 x 43 x 75 cm
    • méretek összecsukott állapotban: 50 x 5 x 68 cm
    • súly: 2,250 kg
    • csomag súlya: 2,650 kg

    A BERGAMO egyedülálló fotel garantálja a jó pihenést és kikapcsolódást. Elhelyezheti a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Tökéletes a nyaraláshoz, pl. a tengerparton. Rendkívül stabil szerkezete és kontúros formája egyszerre biztosítja a kényelmet és a biztonságot a felhasználó számára. Összecsukott állapotban a nyugágy kis helyet foglal, így könnyen szállítható és tárolható. Könnyen elfér az autóban, szekrényben, garázsban vagy pincében. Annak köszönhetően, hogy kiváló minőségű anyagból készült, ellenáll a víznek, a napnak és más időjárási körülményeknek. A váz porszórt vasból, az ülés pedig speciális, rugalmas műanyagból készült.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás mód Díj Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 990Ft 2 380Ft
MPL Csomagautomata MPL Csomagautomata 1 190Ft 1 580Ft
MPL Posta Pont MPL Posta Pont 1 190Ft 1 580Ft
Easybox Easybox 1 190Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 2,65 kg
Cikkszám: 837344 Kategória: Márka:
Trizand bergamo kerti szék. kék 23558

Trizand bergamo kerti szék. kék 23558

7 000Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 16 és Máj. 22]