Strand sátor 200x150x110cm trizand 23479

9 600Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 16 és Máj. 22]

Cikkszám: 837761 Kategória: Márka:

Leírás

SELF-ASSEMBLING POP-FELHÚZHATÓ STRANDSÁTOR 2 SZEMÉLYRE SZúnyoghálóval 150x120x110cm

  • PROTECTION – hatékonyan véd a túlzott napsütés ellen, szél és az eső ellen. Ez rendkívül fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és biztonságos pihenést és árnyékot szeretne biztosítani számukra. Könnyedén elrejtheted benne a dolgaidat anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy a táskádat vagy a ruháidat homok borítja. Emellett lehetővé teszi, hogy szabadon olvashass egy könyvet és pihenhess még a legnyomasztóbb napsütésben is.
    • MAGÁBAN KIFELEKEDIK – a sátor váza hajlékony üvegszálas huzalokból készült – ennek köszönhetően , miután levetted a fedeléről, 2 másodperc alatt kibontakozik. Tökéletes kombinációja az esernyőnek és az árnyékolónak, de sokkal kényelmesebb a használata és sokkal kevesebb helyet foglal, ami fontos a csomagok pakolásakor.
      • LÁTÓFÖLD KITÖLTÉSE – a sátornak van egy kiegészítő, meghosszabbított padlója, ami nagyobb kényelmet biztosít a használat során, különösen a gyermekek számára. A padló a sarkoknál a talajhoz rögzíthető, és 2 helyen van a cövekek bedugására.
        • A KÉSZLET EGY KARIKAKÉSZLETET ÉS EGY TAKARÉKOT TARTALMAZ – a készlet megkönnyíti a sátor összeállítását, a speciálisan kialakított cövekek pedig erős szélben is a földön tartják a sátrat. Minden egy speciális tokban van. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy fedelet is , amelynek köszönhetően könnyen megakadályozhatja, hogy az összehajtogatott sátor spontán kibontakozzon. Ez lehetővé teszi a sátor teljesen biztonságos használatát és a könnyű ki- és behajtást. A fedél cipzárral és fogantyúkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kényelmes szállítást .
          • MŰSZAKI ADATOK – szín: kék és fehér; anyag: poliészter; váz: acél; egyéb elemek: polipropilén szál; rögzítőkészlet: vas + nejlon + PP; fedél: poliészter + polipropilén + nejlon + vas; UV védelem: igen, 30+; esővédelem: 300 mm vízoszlop; méretek a tokban: 50 x 50 x 2 cm; a kibontott sátor méretei: 150 x 120 x 110 cm; súly: 0,87 kg; súly csomagban: 0,889 kg.

          SÁTOR MŰSZAKI ADATOK: kék és fehér

        • anyag: poliészter
        • váz: acél
        • egyéb elemek: polipropilén szál
        • rögzítő szett: vas + nejlon + PP
        • huzat: poliészter + polipropilén + nejlon + vas
        • UV védelem: igen, 30+
        • eső elleni védelem: 300 mm vízoszlop
        • méretek a tokban: 150 x 120 x 110 cm
        • súly: 0,87 kg
        • súly csomagban: 0.889 kg

        MAGÁBANHAGYOTT:

          • sátor
          • tok
          • hering
          • hering tok
          • képes összeszerelési útmutató (+ videó a sátor összeszereléséről – szkennelje be a papír útmutatóban található QR-kódot)

          A félig nyitott strandsátor a napernyő és a paraván tökéletes kombinációja. Kényelmesen használható, és összepakolva kevés helyet foglal, ami fontos a csomagok bepakolásakor. Véd a szél és a túlzott napsütés ellen. Ez fontos, ha gyerekekkel megy strandolni, és szeretné biztosítani a biztonságos pihenésüket. Könnyedén elrejtheti benne a holmiját anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a táskáját vagy a ruháit homok borítja.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás mód Díj Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 990Ft 2 380Ft
MPL Csomagautomata MPL Csomagautomata 1 190Ft 1 580Ft
MPL Posta Pont MPL Posta Pont 1 190Ft 1 580Ft
Easybox Easybox 1 190Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 1,15 kg
Strand sátor 200x150x110cm trizand 23479

Strand sátor 200x150x110cm trizand 23479

9 600Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 16 és Máj. 22]