LED nagyító

3 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23689 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

3 LED-es nagyító
NAGY ÁTMÉRŐ – lehetővé teszi a hosszabb szövegrészek vagy nagyobb objektumok képének hatékony nagyítását (1,8-szoros nagyítás).
TOVÁBBI LENCSÉ – lehetővé teszi a kis elemek további nagyítását (5x-es nagyítás).
MŰSZAKI ADATOK – méretek (hosszúság / szélesség / vastagság): 27,5 / 14,3 / 2,6 cm, tömeg 214 g, nagy lencse 1,8-szoros nagyítása, kis lencse 5-szöröse.
HIGHLIGHT N IE _ – három fényes LED gondoskodik a kinagyított részletek még jobb láthatóságáról.
KÉNYELMES FOGANTYÚ – a profilozott fogantyú lehetővé teszi a nagyító szilárd fogását és hatékony mozgatását a nagyított képen.

LEÍRÁS

tápellátás: 4x AAA 1,5V elem (nem tartozék)
méretek (hosszúság / szélesség / vastagság): 27,5 / 14,3 / 2,6 cm
fő lencse méretei: 13 cm
fő lencse nagyítás: 1,8x
kis lencse méretei: 2,5 cm
kis objektív nagyítás: 5x
készlet súlya: 214 g
súlya csomagolással: 295g

A megfelelő szövegméret, apró tárgyak vagy fontos részletek nem csak a szemet védik meg a túlzott erőfeszítéstől, de sok esetben lehetővé teszik a napi tevékenységek vagy feladatok hatékony elvégzését is. A nagyító olyan eszköz, amely garantálja a kisbetűk helyes élességét és méretét, valamint az ékszer- vagy óraelemek jó rálátását.

A lencse átmérője lehetővé teszi a nagyítást nagy mennyiségű szöveget anélkül, hogy a nagyítót intenzíven mozgatná a nagyított képen. További nagyítás lehetséges a fő üvegen belül található további kisebb objektívnek köszönhetően. A nagyítónak saját fényforrása is van, három dióda LED formájában. Ezeket a fogantyúban elhelyezett kapcsoló aktiválja, és az általuk kibocsátott fény közvetlenül a lencse alá esik.

LED nagyító

3 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.