Hűtőmágnesek – állatok 42 db

5 000Ft

◉ Raktáron 2 db | Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5902802918758 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

HŰTŐMÁGNESEK – FARM – 42 DARAB
42 MÁGNES SZETT – Ez a hatalmas, 42 mágnesből álló készlet tökéletes lesz hűtődísznek és játéknak a legkisebbek számára. Nagyon sok a jobban és kevésbé ismert állat.
ANGOL NYELVT TANÍT – minden mágnesen angol nyelvű felirat található. Ez a rajta lévő állat neve. Ez lehetővé teszi a nyelvtanulást egyszerű és könnyen elsajátítható módon – szórakoztató módon!
ERŐS MÁGNES – az állatoknak erős mágnesük van, amely hosszú ideig a mágnestáblán vagy a hűtőszekrényen marad. Tökéletes bevásárlólisták vagy iskolai órarend tárolására, ráadásul gyönyörű dekoráció lesz. A mágnesek tömör fém tartályba vannak helyezve, amely megakadályozza az egyes elemek elvesztését.
ÉLVEZD ÉS TANÍTSD – a mágneseknek számos felhasználási módja van, papírlapok rögzítésére és gyerekekkel való játékra egyaránt használható. Nekik köszönhetően a gyermek megtanulja megkülönböztetni az állatokat és a nevüket angolul.
MŰSZAKI ADATOK – szín: többszínű; anyaga: műanyag; elemek száma: 42; téma: állatok; csomag méretei (hossz / szélesség / magasság): 19 x 14 x 4,5 cm; súly: 0,25 kg; súly a csomagban: 0,4 kg.

LEÍRÁS

szín: többszínű;
anyaga: műanyag;
elemek száma: 42;
téma: állatok;
csomag méretei (hossz / szélesség / magasság): 19 x 14 x 4,5 cm;
súly: 0,25 kg;
súly a csomagban: 0,4 kg.

BELEÉRTVE

42 mágnes
konténer / szervező
MULTIFUNKCIÓS

Ezek az egyedi univerzális, kisállat motívumú mágnesek tökéletesek különféle feladatokhoz. Használhatók a hűtőszekrény hatékony dekorációjaként, hasznos kapcsok papírlapok rögzítéséhez és tökéletes játék minden kreatív gyermek számára.

Hűtőmágnesek - állatok 42 db

5 000Ft

◉ Raktáron 2 db | Gyártói raktáron > 10 db