Gyermek Puzzle – Gomb Mozaik

4 900Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]


Cikkszám: 758201 Kategória: Márka:

Leírás

🧩 Gyermek Puzzle – Gomb Mozaik 🎨

A gomb mozaik kiváló módszer a manuális készségek és ügyesség fejlesztésére, az szem-kéz koordináció gyakorlására és a logikai gondolkodási készségek fejlesztésére. A játék során a gyerekek türelmet és koncentrációt is gyakorolnak.

👪 Bawi

Remek módja a szülőkkel való minőségi időtöltésnek. A játék célja különböző színű gombok felhasználásával képek rendezése. A készlet tartalmaz mintaképeket, amelyek a készletben található elemek segítségével megalkothatók.

🌈 Színes

Élénk, kontrasztos színek esztétikai értéket adnak hozzá és felkeltik a baba figyelmét, valamint ösztönzik a többszöri játékot. Nagyszerű módja a családi szórakozásnak. Lehetővé teszi a szülőknek, hogy otthon érdekes módon töltsenek időt gyermekeikkel, és megszünteti az unalmat, különösen, ha az időjárás kint nem kedvező.

🌟 Univerzális

Tökéletes játék minden kreatív gyermek számára. A puzzle fejleszti a legfiatalabbak képzelőerejét és ösztönzi a szokatlan, kreatív gondolkodást. Tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt.

📏 Specifikáció

  • Szín: Többszínű
  • Anyag: Műanyag
  • Méretek: 25.5 x 25.5 x 4 cm
  • Súly: 0.485 kg
  • Csomagolt súly: 0.681 kg

A csomag tartalma:

  • Műanyag doboz a gombok tárolására
  • Mátrix
  • 12 képeslap
  • 45 gomb 6 színben

Tökéletes játék minden kreatív gyermek számára. A puzzle fejleszti a legfiatalabbak képzelőerejét és ösztönzi a szokatlan, kreatív gondolkodást. Fiúknak és lányoknak egyaránt tökéletes ajándék. A gyermek mozaikok lehetővé teszik, hogy saját maguk tervezzék és hozzanak létre gyönyörű, színes mintákat és teljes képeket. A színes játék garantálja a szórakozást számos órán keresztül, akár egyedül, akár szülőkkel vagy kortársakkal.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata] GLS Pont [Csomagautomata] 1 190Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] GLS Pont [Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0.67 kg
Gyermek Puzzle - Gomb Mozaik

Gyermek Puzzle - Gomb Mozaik

4 900Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Március 08 és Március 14]