Gyerek sátor rózsaszín kruzzel 23869

7 500Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 16 és Máj. 22]

Leírás

PINK PALACE SÁTOR GYEREKEKNEK OTTHONRA ÉS KERTBE

  • NAGY – A ház mérete lehetővé teszi, hogy egyszerre több gyerek is tartózkodjon benne, vagy hogy sok kabalát helyezzen el, párnát vagy egyéb kiegészítőket belsejében, biztosítva a kényelmet és a nagyszerű szórakozást.
  • ATTRAKTÍV MEGJELENÉS – a sátor vizuálisan érdekes. Hatszögletű alappal, 6 bejárati nyílással és piramis alakú tetővel rendelkezik. A játék vonzó megjelenésű, és a burkolat színe esztétikai értéket ad hozzá.
  • KORLÁTOK – a bejáratokat áttetsző, könnyű függönyök borítják, amelyek tökéletesen illeszkednek a sátor többi részéhez. A gardinkákat dekoratív szalagokkal lehet megkötni vagy drapírozni. A masnikkal együtt használt megoldás bájt kölcsönöz és változatossá teszi a szórakozást.
  • Egyszerű szerelés – a sátrat egyszerű és gyors összeszerelés jellemzi. Nem igényel műszaki tapasztalatot vagy további szerszámokat. A könnyű váz a "push-in" csövek rögzítési módjával lehetővé teszi a hatékony és egyszerű összeszerelést.
    • MŰSZAKI ADATOK – rózsaszín szín; anyag: poliészter + műanyag; méretek: 135 x 135 x 140 cm; súly: 1,03 kg; csomag súlya: 1,035 kg.

    SÁTOR TULAJDONSÁGI ADATOK: 135 x 135 x 140 cm

  • súly: 1,03 kg
  • csomag súlya: 1,035 kg

BESZERKEZET:

  • sátor
  • tok

*az ajánlat egy gyerekeknek szánt sátorra vonatkozik (a képeken látható kiegészítők és játékok nem tartoznak a készlethez)

A gyerekeknek szánt sátor remek szórakozást nyújt órákon át. A szövetből készült, kastély alakú gyermeksátor'sátor minden gyermek számára álomajándék. A gyerek'ház 6 bejárattal és finom hálós függönyzárókkal rendelkezik. Elbújhat benne a kedvenc játékaival és szabadon engedheti a fantáziáját. A gyermekpalota ideális hely lesz az érzelmes és fantáziadús szórakozáshoz, otthon és a szabadban egyaránt – pl. a kertben, piknikezéskor, a teraszon vagy a tengerparton.

A gyermekpalota ideális hely lesz az érzelmes és fantáziadús szórakozáshoz, otthon és a szabadban egyaránt.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás mód Díj Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 990Ft 2 380Ft
MPL Csomagautomata MPL Csomagautomata 1 190Ft 1 580Ft
MPL Posta Pont MPL Posta Pont 1 190Ft 1 580Ft
Easybox Easybox 1 190Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 1,07 kg
Cikkszám: 837373 Kategória: Márka:
Gyerek sátor rózsaszín kruzzel 23869

Gyerek sátor rózsaszín kruzzel 23869

7 500Ft

Előrendelhető > 20 db Várható Kiszállítás: [Máj. 16 és Máj. 22]