Futballkapu 100x100x40 trizand 23610

Nincs raktáron

11 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 837711 Kategória: Márka:

Leírás

TRAINER / FOOTBALL GOAL 100 x 100 cm + SIGHT

  • IMITÁLJA A LABDA VALÓDI PATTANÁSÁT – ezt az edzőtípust úgy tervezték, hogy a labda különböző irányokban és sebességgel pattogjon, így imitálva a különböző meccsszituációkat. A futballista a kapu segítségével fejlesztheti elkapási, ütési és rúgási képességeit, valamint dolgozhat a reakciósebességen és a pontosságon . A kapu szögének további beállítása lehetővé teszi, hogy az edzést a játékosok különböző képességeihez és fejlettségi szintjeihez igazítsa.
  • UNIVERSÁLIS 2in1 – a kapu használatával végzett rendszeres edzésnek köszönhetően a kapus javíthatja reflexeit, technikáját és önbizalmát a pályán, ami jobb teljesítményt eredményez a mérkőzéseken . Ez egy népszerű eszköz a különböző szintű labdarúgó edzéseken. A tréner nem csak a labdák kapus általi elkapására lesz hasznos, a látványelem felcsatolása után a játékos a pontosság gyakorlására fogja használni.
  • SZEMÉLYEK BEFEJEZÉSE – a kapuhoz egy speciális látványelem van csatolva a pontos lövések gyakorlásához. Amikor felhelyezi a kapura, csak annyit kell tennie, hogy "gólt lőjön". A céltávcsövet a lyukakon keresztül fonva rögzíti a hálóhoz, így méretét és alakját az igényeihez igazíthatja.
    • STABIL VASKERET – ez a kiváló minőségű focikapu rendkívül erős vasvázzal rendelkezik, vastag 25mm . Ezeknek köszönhetően a kapukeret stabil, így biztonságos a használók számára. A még nagyobb stabilitás érdekében a készlet tartalmaz egy készlet cövekeket a talajhoz való rögzítéshez.
    • MŰSZAKI ADATOK – szín: fekete/piros; kapu anyaga: vas; háló anyaga: poliészter; egyéb elemek: ABS; oszlopok átmérője: 25 mm; méretek: 100 x 100 x 72 cm, súly: 3,3 kg; súly csomagban: 3,7 kg.

    KAPUKÉPÜGYI MŰSZAKI ADATOK:

    • szín: fekete/piros
    • kapu anyaga: vas
    • háló anyaga: poliészter
    • egyéb elemek: 100 x 100 x 72 cm
    • súly: 3,3 kg
    • súly csomagban: 3.7 kg

    MAGÁBESZÁLLÍTETT: A csomagban található:

    • kapu (önszereléshez)
    • háló
    • célszalag
    • 20 gumiszalag a háló rögzítéséhez
    • 4 cövek a kapu rögzítéséhez
    • szerelőkészlet

    A kapura lepattanó, más néven "kapura lepattanó" vagy "edzőpattanó" egy speciális eszköz, amelyet a labdarúgásban a kapus és a futballista készségek edzésére használnak. A kapuraugrók nagyon népszerűek a labdarúgók körében minden szinten. Lehetővé teszik a lövések és a pontosság hatékony gyakorlását, mivel a játékosnak a labda eltalálására, majd elkapására vagy visszaadására kell összpontosítania.

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás mód Díj Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] 1 190Ft 1 580Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 490Ft 1 880Ft
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 990Ft 2 380Ft
MPL Csomagautomata MPL Csomagautomata 1 190Ft 1 580Ft
MPL Posta Pont MPL Posta Pont 1 190Ft 1 580Ft
Easybox Easybox 1 190Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 3,80 kg
Futballkapu 100x100x40 trizand 23610

Futballkapu 100x100x40 trizand 23610

11 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető