Camry Vákuumos Hőhegesztő (CR 4470) – Az élelmiszerek hosszú távú frissességének megőrzője
A Camry CR 4470 vákuumos hőhegesztő lehetővé teszi termékei légmentes lezárását, ami különösen hasznos az élelmiszerek tárolásánál. A légmentesen lezárt termékek megőrzik ízüket és aromájukat, és sokkal hosszabb ideig maradnak frissek (akár 5-ször hosszabb ideig, mint a hagyományos tárolási módszerekkel). Kompakt méretének köszönhetően a hőhegesztő tökéletes választás otthonokba, boltokba vagy élelmiszer-árusító standokra. A vákuum teljesítménye percenként 12 liter. A tasakok maximális szélessége 30 cm, de 28 cm-nél keskenyebb tasakok használata javasolt.
- Vákuumcsomagolás
- Légmentes csomagolás
- Az eltarthatóság akár 5-szörös növelése
- 2 működési mód – SZÁRAZ száraz termékekhez és NEDVES nedves termékekhez
- 2 légelszívási sebesség – standard NORMÁL és kisebb FINOM puha vagy törékeny termékekhez
- Teljesítmény: 110 W
- Súly: 2.3 kg
- Méretek: 36 x 14.5 x 7.5 cm
- A Camry CR4470 csomag tartalma:
- vákuumcsomagoló gép fóliahegesztővel
- 5 db 20 x 30 cm méretű tasak
- 1 tekercs 20 x 200 cm-es fólia
- vákuumcső tömlő
- C típusú csatlakozó
Tiszta és egészséges termékek
A légmentesen csomagolt élelmiszerek védve vannak a levegőben lebegő por- és mikroorganizmusoktól – beleértve a baktériumokat és a penészspórákat. Ez különösen fontos a gyorsan romló termékek esetében.
Vákuumcsomagolható termékek:
- húsok és felvágottak
- halak
- zöldségek és gyümölcsök
- sajtok
- fagyasztásra szánt élelmiszerek
- későbbre előkészített készételek és fogások
- és egyéb termékek, nem csak élelmiszerek
Frissesség és íz hosszabb ideig
A légmentes tasakokban tárolt élelmiszerek frissességét legalább néhány nappal tovább őrzi meg a hűtőben tárolt termékek esetében, és akár néhány hónappal a fagyasztott élelmiszerek esetében. Az élelmiszerek így megőrzik tápértékeiket és vitaminjaikat (az oxidációs folyamat sokkal lassabban zajlik), valamint ízüket és illatukat.
Sous vide főzés
A Camry CR 4470 vákuumos hőhegesztő segítségével kényelmesen készíthet Sous vide ételeket, és élvezheti azok ízét és tápértékeit. A Sous vide főzés a vákuumcsomagolt termékek hőkezelése. A fő előny, hogy több vitamin és mikroelem marad meg, mint a sütés és a pirítás során használt magasabb hőmérsékletekkel, és a tápanyagok nem oldódnak ki a vízben, nem párolognak el, mint a főzés során.
Otthoni és nem csak otthoni használatra
A Camry CR 4470 vákuumcsomagoló gép nem csak otthoni készülékként tervezett. Sikeresen használhatja hentesboltban, hal- vagy élelmiszerboltban, kereskedelmi standon, valamint éttermekben. Ezenkívül a vákuumcsomagolást nem csak élelmiszerekhez használhatja – védelmet nyújt a nedvesség és a por ellen is, például elemek, elektronikai eszközök esetében. Kisebb tárgyakat is csomagolhat úgy, hogy azok ne mozduljanak el a csomagoláson belül, ami vonzó lehet azok számára, akik postai úton értékesítenek.
Még nincsenek értékelések.