Autós rögzítő készlet + kihúzó xtrobb 24297

4 000Ft

Külső raktáron > 20 db Várható Kiszállítás: [Szep. 25 és Okt. 04]

Cikkszám: 910415 Kategória: Márka:

Kiszállítási információk

50 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás mód Díj Utánvéttel
GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] GLS Pont [Csomagautomata és Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
GLS futárszolgálat GLS futárszolgálat 1 390Ft 1 780Ft
MPL futárszolgálat MPL futárszolgálat 1 990Ft 2 380Ft
MPL Csomagautomata MPL Csomagautomata 1 190Ft 1 580Ft
MPL Posta Pont MPL Posta Pont 1 190Ft 1 580Ft

Leírás

Autós rögzítő készlet + Xtrobb kihúzó

  • Autós mandzsettagomb készlet A készlet tartalmaz 18 különböző méretű mandzsettagombot, amelyek 16 típusra vannak osztva. Univerzális csatlakozók tartós PP anyagból biztosítják a szilárd rögzítést és tartósságot használat közben, ami lehetővé teszi a különböző autós alkalmazásokhoz való rugalmas alkalmazkodást. A PP anyagnak köszönhetően az autós mandzsettagombok ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, nedvességnek és változó időjárási körülményeknek, ami megbízhatóvá teszi őket minden körülmények között.
  • Praktikus műanyag doboz Az autós rögzítő készlet egy praktikus műanyag dobozban is PP anyagból található, amely megkönnyíti a szervezést és tárolást. A doboz három szintből áll, amelyeket erős zárás köt össze, ami biztosítja az elemek biztonságos tárolását. A doboz minden szintje külön rekeszeket tartalmaz, amelyek elválasztják a különböző típusú és méretű rögzítőket, ami gyors és könnyű hozzáférést biztosít a szükséges rögzítőkhöz munka közben. A doboz tetején található egy praktikus fogantyú, amely megkönnyíti a készlet szállítását.
  • Rögzítő eltávolítók A készlet tartalmaz négy különböző végű kihúzót, amelyek magas minőségű PP anyagból készültek, amelyek megkönnyítik a rögzítők eltávolítását anélkül, hogy megsérülnének. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy vasból készült kihúzót ergonomikus ABS fogantyúval, amely kényelmes és biztos fogást biztosít munka közben.
  • Az autós rögzítők számos különböző járműalkalmazáshoz használhatók. Tökéletesek kárpitelemek rögzítéséhez, ajtókhoz, ülésekhez, tetőkárpithoz és oldalpanelekhez. Hasznosak motorburkolatok és kerékívek felszereléséhez és egyéb védőelemekhez. Lehetővé teszik a lökhárítók és oldalsó díszlécek szilárd rögzítését és egyéb dekoratív karosszériaelemeket. Kiválóan alkalmasak az autó belső műanyag részeinek javítására és rögzítésére. Használhatók kábelek, érzékelők és egyéb elektronikus alkatrészek rögzítésére is.
  • MŰSZAKI ADATOK: anyag: PP, ABS, vas; autómárka: univerzális; alkalmazás: univerzális; rögzítők száma: 620 db; rögzítők típusainak száma: 16; doboz méretei: 16,5 x 16,5 x 12,5 cm; súly: 0,82 kg; csomag súlya: 0,92 kg TARTALMAZZA: 620 db mandzsettagomb; 4 db; rögzítő eltávolító eszköz 1 db; doboz 1 db

MŰSZAKI ADATOK:

  • Anyag: PP, ABS, vas
  • Autómárka: univerzális
  • Alkalmazás: univerzális
  • Rögzítők száma: 620 db
  • Rögzítők típusainak száma: 16
  • Doboz méretei: 16,5 x 16,5 x 12,5 cm
  • Súly: 0,82 kg
  • Csomag súlya: 0,92 kg

TARTALMAZZA:

  • Mandzsettagombok 620 db
  • 4 db
  • Rögzítő eltávolító eszköz 1 db
  • Doboz 1 db

Az autós rögzítő készlet elengedhetetlen eszköz minden autótulajdonos, szerelő vagy barkácsoló számára, aki biztosítani szeretné a különböző elemek szilárd és tartós rögzítését a jármű belsejében és külsejében. A rögzítők magas minőségű polipropilénből (PP) készültek, ami garantálja tartósságukat és megbízhatóságukat.

Az autós rögzítő készlet sokoldalú és megbízható eszköz, amely mindenki felszerelésében szerepelnie kell, aki gondoskodik autójáról és biztos akar lenni abban, hogy minden elem biztonságosan rögzítve van.

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,94 kg
Autós rögzítő készlet + kihúzó xtrobb 24297

Autós rögzítő készlet + kihúzó xtrobb 24297

4 000Ft

Külső raktáron > 20 db Várható Kiszállítás: [Szep. 25 és Okt. 04]