Széf / kulcstartó Malatec 19447

6 500Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5900779941175 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

BIZTONSÁGOS / KULCS TOK

? FELEJTSD FEL A KULCSOKAT – többé nem kell a kulcsokról másolatot készítenie minden családtag számára, csak tegye be a kulcsot a széfbe, és adja át a kódot a háztartás tagjainak! Masszív és kiváló minőségű acélból készült, így biztosítja a tárolt kulcsok hosszú távú használatát és megfelelő biztonságát.

? ON CODE – egy széffel zárt doboz nagyszerű megoldás, amely lehetővé teszi kulcsainak biztonságos tárolását az épületen kívül. Doboz – 4 számjegyű kóddal védett széf. A zár programozható, könnyen beállítható és később cserélhető. A 4 számjegyű titkosítás előnye, hogy könnyen megjegyezhető.

? BIZTONSÁGOS – kulcstartó doboz mechanikus kombinációs zárral. Biztonságos tárolást biztosít. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

? KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS – a széf nagyon könnyen összeszerelhető, csak egy fúró szükséges a falba lyukak fúrásához és egy Phillips csavarhúzó a csavarok meghúzásához az akasztó felszerelése után. A tűket tartalmazza.

? MŰSZAKI ADATOK – szín: fekete / szürke; anyaga fém / műanyag; külső méretek: 12x9x4 cm; belső méretek: 10 x 7 x 2,5 cm; súly: 0,292 kg; súly a csomagban: 0,328 kg

LEÍRÁS

?? szín: fekete/szürke

?? Anyaga fém/műanyag

?? Külső méretek: 12x9x4 cm

?? belső méretek : 10 x 7 x 2,5 cm

?? mérleg: 0,292 kg

?? súly a csomagban: 0,328 kg

BELEÉRTVE

?? biztonságos

?? szerelőkészlet

Többé nem kell minden családtagnak másolatot készítenie a kulcsokról, csak tegye be a kulcsot a széfbe és adja át a kódot a családtagoknak! Masszív és kiváló minőségű acélból készült, így biztosítja a tárolt kulcsok hosszú távú használatát és megfelelő biztonságát.

Széf / kulcstartó Malatec 19447

6 500Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető