Hintaló

🎠 Szabadtéri Játékok: Hintalók 🎠

Üdvözlünk a hintalók világában! A hintalók nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik a gyerekek egyensúlyérzékét és motorikus képességeit is. A hintalók különböző formában és stílusban érhetőek el, így minden gyermek megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

🐴 Hintalók Kerekekkel és Nyereggel 🐴

A hintalók kerekekkel és nyereggel igazi élményt nyújtanak a gyerekeknek. A kerekek lehetővé teszik a szabad mozgást, míg a nyereg kényelmes ülést biztosít. A hintalók különböző színekben, mint például csokoládé színben, érhetőek el.

🔊 Mozgó Farok és Orrhangok 🔊

A hintalók mozgó farokkal és orrhangokkal még élethűbbé teszik a játékot. A gyerekek imádni fogják, ahogy a hintaló „nyerít”, amikor megnyomják az orrát, és ahogy a farok mozog, amikor hintáznak rajta.

🐎 Ringató Ló 🐎

A ringató ló egy klasszikus játék, amely sosem megy ki a divatból. A ringató ló mozgó farokkal és szájhangokkal rendelkezik, így a gyerekek még jobban bele tudnak élni magukat a játékba. A ringató ló különböző színekben, mint például barna színben, érhetőek el.

Legyen szó hintalóról kerekekkel, ringató lóról vagy akár mozgó farokkal és orrhangokkal rendelkező hintalóról, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes játékot a gyermeked számára. Látogass el hozzánk, és fedezd fel a hintalók széles választékát!

Szűrők
 • Helytartó
  14 500Ft

  ROCKING HORSE – 3 év feletti gyermekek számára – Biztonságos, stabil konstrukció – Hanghatások ( galoppozó hang, zene ) – A ló mozgatja a farkát és a száját – Nyereg, kengyel, hám, díszítő sál – Tanúsítványok: CE, EN71 – Márkás termék: ECOTOYS […]

  ◉ Raktáron 1 db

  Megrendelem
 • 14 500Ft

  ROCKING HORSE – 3 év feletti gyermekek számára – Biztonságos, stabil konstrukció – Hanghatások ( galoppozó hang, zene ) – A ló mozgatja a farkát és a száját – Nyereg, gyeplő, kengyel, hám, dekoratív lószerszámok – Tanúsítványok: CE, EN71 – Márkás termék: ECOTOYS MOZGATHATÓ ELEMEK A lónak van egy speciális […]

  ◉ Előrendelhető > 20 db

  Megrendelem
 • 15 000Ft

  🐎 Bűbájos Bujkáló – Igazán Részletes, Biztonságos és Stabil, Fából Készült Bujkáló Konik Bölcsővel 🐎 🏇 Készülj fel egy igazán izgalmas utazásra! A te kicsi jövevényed, a lova és a határtalan vadnyugat millió négyzetkilométernyi területe várja a kalandot! Persze, ez csak egy bölcsővel ellátott konik, és a vadnyugat már nem […]

  ◉ Előrendelhető > 20 db

  Megrendelem