Falitérkép

🌍 Fedezd fel a világot a falitérképeinkkel! 🌍

Ismerd meg a világ minden táját, anélkül, hogy elhagynád a szobád! A falitérképek nem csak dekoratív elemek, hanem izgalmas utazásra is hívják a fantáziád. Legyen szó kaparós világtérképről, amelyen a már meglátogatott helyeket jelölheted meg, vagy egy hagyományos térképről, amelyen a világ minden szegletét megcsodálhatod, nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt.

🔍 Kaparós világtérkép – a világ a tenyeredben! 🔍

A kaparós világtérképek különleges ajándékok az utazás szerelmeseinek. Ezek a térképek lehetővé teszik, hogy a már meglátogatott országokat egyedi módon jelöld meg. A kaparós réteg alatt színes országok és városok bújnak meg, így a térkép folyamatosan változik és fejlődik, ahogy te is.

🌈 Többszínű világtérkép – színesítsd a napjaid! 🌈

A többszínű világtérképek nem csak a földrajzi ismereteidet gazdagítják, hanem a szobád dekorációját is feldobják. Válaszd a színes világot, és fedezd fel a bolygónkat a szobádból!

🚩 Világtérkép zászlókkal – ismerd meg a világ zászlóit! 🚩

A világtérképek zászlókkal igazi kincsesbányák a zászlók szerelmeseinek. Tanuld meg a világ összes zászlaját, és tudd meg, melyik ország melyik zászlóval büszkélkedhet!

Legyen szó kaparós, többszínű vagy zászlós világtérképről, nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt. Fedezd fel a világot a falitérképeinkkel, és utazz a szobádból!

Meta title: „Falitérképek a világ minden tájáról | Webszazas.hu”
Meta description: „Fedezd fel a világot a falitérképeinkkel! Kaparós, többszínű és zászlós világtérképek széles választékban. Utazz a szobádból a Webszazas.hu-n!”

2 Products

Szűrők
 • 2 300Ft

  jellemzői: – kaparós térkép; – tartalmazza a világtérképet és az egyes országok zászlóit; – az egyes országok, a főváros és a nagyobb városok neve; – a szöveg angolul van; – a kaparás után a térkép többszínű; – minden országot pontosan meghatározzák; – rögzíthető falra plakátként, parafa táblára vagy bekeretezhető; – a […]

  ◉ Raktáron 4 db

  Megrendelem
 • 2 600Ft

  82 x 59 CM VILÁGUTAZÓI TAPASZTAL AJÁNDÉKBA A kaparós térkép ideális ajándék minden utazónak, valamint a világ földrajzának szerelmeseinek és a kaparós kártyák legfiatalabb rajongóinak, azaz a gyerekeknek. A térkép részletes leírást tartalmaz. Tartalmazza a szélességi és hosszúsági fokokat, az összes kontinenst és országot. A térkép legendája többek között […]

  ◉ Előrendelhető > 20 db

  Megrendelem