Víz pH-szabályozó készlet – BESTWAY 58142

3 000Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23456 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KÉSZLET A VÍZ PH-ÉNEK ELLENŐRZÉSÉHEZ

HÁROMOS FUNKCIÓ – lehetővé teszi a víz pH-szintjének, klórszintjének és lúgosságának ellenőrzését.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ – csak mártsa vízbe, és ellenőrizze az eredményeket a csomagoláshoz mellékelt skálán.

ELŐÍRÁS – mennyiség 50; méretek (magasság / szélesség): 9,5 / 3,5 cm; csomag méretei 9,5 / 4,2 / 16cm; súlya 50g.

HASZNOS CSOMAGOLÁS – a légmentesen záródó edénybe zárás azt jelenti, hogy a nedvességérzékeny tesztek szárazak maradnak.

AZONNALI EREDMÉNY – a teszt néhány másodpercen belül elvégezhető.

LEÍRÁS

Bestway termékkód: 58142

darabszám a csomagban: 50

méretek (magasság / szélesség): 9,5 / 3,5 cm

csomag méretei: 9,5 / 4,2 / 16cm

súlya 50g

A medence tisztaságának fenntartása nemcsak a használat általános kényelmét biztosítja. Lehetővé teszi a megfelelő higiéniai szint fenntartását is. A víztisztaság-mérő használata garantálja a felhasználók biztonságáért felelős legfontosabb vízparaméterek azonnali meghatározását. A háromutas teszt meghatározza a víz pH-értékét, a klór mennyiségét és a lúgosság mértékét. Csak mártsa vízbe a tesztcsíkot, és néhány másodperc múlva leolvashatja az eredményeket, és összehasonlíthatja azokat a csomagoláson található skálával. A víz megfelelő pH-ja lehetővé teszi a víztisztító szerek megfelelő működését. A megfelelő mennyiségű klór fenntartása a tartályban védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok elszaporodásával szemben. Klór esetén arra is ügyelni kell, hogy a klór szintje ne legyen túl magas, mert irritálhatja a bőrt és a szemet. A megfelelő lúgossági fok hozzájárul a biztonságos pH általános fenntartásához és segít a víz tisztán tartásában. A teszter használatával gyorsan megállapítható, hogy a medencében lévő víz tiszta és használatra alkalmas-e, illetve az állapot javítását célzó tevékenységeket kell végezni. A vízellenőrzést hetente legalább egyszer el kell végezni. A hordozható medencék gyakori használata esetén érdemes növelni az ellenőrzések gyakoriságát.

Víz pH-szabályozó készlet - BESTWAY 58142

3 000Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.