VIANO OS-02 rágcsálóriasztó autóba

11 700Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 70146 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Autós rágcsálóriasztó OS 2 VIANO
ULTRAHANG: a kibocsátott hangjel magas frekvenciája hatékonyan taszítja el az autót veszélyeztető rágcsálókat, például nyesteket, menyéteket, egereket és patkányokat. A készülék nem riasztja el a kutyákat (az ultrahang emisszió a hallható tartományon kívül esik).
ENERGIATAKARÉKOS / NEM LEMERÍTI AZ AKKUMULÁTORT – a készülék nagyon gazdaságos tápellátással rendelkezik, és feltöltött akkumulátorral akár 5 hónapig is működik, ami azt jelenti, hogy az akkumulátort nem lehet lemeríteni az autó használata közben.
1 ELLENŐRZŐ = SOK PROBLÉMA MEGSZÜNTETÉSE – a motorháztető alá rágott elektromos, fék-, olaj-, hűtő-, légkondicionáló- vagy fedélzeti számítógép-kábelek nemcsak anyagi veszteséget jelentenek, gyakran nagyon nagyok, hanem nagy balesetveszélyt is jelentenek. Ezért védekezzen a jövőre nézve, és még ma szüntesse meg őket!
AKKUMULÁTORRÓL MŰKÖDTETT + KÖNNYŰ TELEPÍTÉS – az autó elektromos rendszerének áramellátásának, az elrettentő hatásnak köszönhetően teljesen karbantartást nem igényel. Csak csatlakoztassa az akkumulátorhoz, és azonnal használatra kész. Az összeszerelés nem igényel bonyolult szerszámokat!
SPECIFIKÁCIÓ – gyártási ország: PL; utasítás: PL; gomb: BE / KI; tápellátás: 12-15VV; áramfelvétel: 15mA; ultrahang kibocsátási szög: akár 120 fok; ultrahang hatótávolság: akár 200 méter; üzemi hőmérséklet: -30 és +70 fok között; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 12 / 7,5 / 3cm; kábel hossza: 85 cm; súly: 0,108 kg; súly a csomagban: 0,113 kg.

LEÍRÁS

gyártó ország: PL
utasítás: PL
gomb: BE / KI
tápellátás: 12-15VV
áramfelvétel: 15mA
ultrahang kibocsátási szög: akár 120 fok
ultrahang hatótávolság: akár 200 méter
üzemi hőmérséklet: -30 és +70 fok között.
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 12 / 7,5 / 3cm
kábel hossza: 85 cm
súlya: 0,108 kg
súly a csomagban: 0,113 kg

BELEÉRTVE:

repeller vezetékekkel
utasítás PL

VIANO OS-02 rágcsálóriasztó autóba

11 700Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.