Velúr applikátorok szempillára 50 db.

1 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 29997 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

VELLA APPLIKÁTOROK SZILLÁKRA ÉS AJAKRA 50 DARAB
VELVET – nagyon puha, rost- és zsírmentes applikátorok. Nem kopnak és nem hagynak maguk után anyagot. Anyaga, amelyből készültek, finom és nem irritálja a bőrt.
NAGY KÉSZLET – a teljes készlet 50 darabot tartalmaz. Fő előnyük a precíz kidolgozás. Nekik köszönhetően a különféle kozmetikumok felvitele rendkívül egyszerű és egyben kellemes lesz. Fólia kiszerelésben kaphatók.
ALKALMAZÁS – szükséges a szempillaformázó kezelés során. Tökéletes szempilla eltávolításra, alapos szemsmink eltávolítására vagy alapozóval vagy tisztítószerrel történő használatra. Hasznosak a sminkstúdióban történő ajakosmink felviteléhez is.
EGYSZERRE HASZNÁLHATÓ – a velúr szempilla applikátorok eldobhatóak. Kényelmesen használhatók, lehetővé teszik a pontosságot és a pontosságot. Eldobható sminkfelhordók szemre, szemöldökre és ajkakra.
MŰSZAKI ADATOK – rózsaszín; vágási tipp: az alkalmazás megkönnyítése; velúr hegy átmérője: 4 mm; fejhossz: 1,2 cm; az applikátor teljes hossza: 9 cm; súlya a csomagban: 40g

Velúr applikátorok szempillára 50 db.

1 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.