USB karácsonyfa lámpák – 300 LED vezeték, hideg fehér

5 000Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5900779939912 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

LÁMPÁK A VEZETÉKEN 300 LED USB-hez
MICRO LEDS LED – a lámpák műanyag ezüst huzalra vannak felszerelve. Egy ilyen dróttal minden dekoráció karaktert és bájt kap. A 10 cm-enkénti sűrű LED elrendezés látványos hatást biztosít. A lámpák színe hideg fehér.
ENERGIATAKARÉKOSSÁG – az egész hálózatról működik, USB csatlakozón keresztül. Izzó lámpákkal bármilyen felületet díszíthet, nem szabványos helyeken is. A LED diódák rendkívül energiatakarékosak és hosszú üzemidőre tervezték, több órányi világítást tesznek lehetővé a szettben, ugyanakkor nem növelik karácsonyi kiadásainkat. A füzér környezetbarát.
KLÍMA – minden hely, ahol a lámpákat felakasztjuk, elbűvölő lesz. A LED-ek gyönyörű fényt adnak, így mindenki “ünnepi” érzést kelt. Ez a fajta világítás ünnepi hangulatot varázsol, és egész nap elkísér minket a karácsony varázsa.
TÁVIRÁNYÍTÓ + IDŐZÍTŐ – a készlet tartalmaz egy távirányítót 8 világítási móddal és egy be/ki kapcsolót. Távirányítós fényerőszabályzóval is rendelkezik. Ezen kívül van benne időzítő is, ami bekapcsoláskor úgy van programozva, hogy 6 órán át ég, majd 18 óra szünetet és ismét 6 óra világítást kap.
MŰSZAKI ADATOK A – világító szín: hideg fehér; lámpák száma: 300 LED; LED elrendezés: 10 cm-enként; vékony rugalmas ezüsthuzalon; USB tápegység; IP44; teljesítmény: 6W; lámpa hossza: 30 m + 5 m a tápkábel; készlet súlya: 90g.

ELŐÍRÁS A:

világító szín: hideg fehér
lámpák száma: 300 LED
LED elrendezés: 10 cm-enként
vékony rugalmas ezüsthuzalon
USB tápegység
IP44
teljesítmény: 6W
lámpa hossza: 30 m + 5 m a tápkábeltől
súlya: 90g

BELEÉRTVE:

lámpák
távoli

USB karácsonyfa lámpák - 300 LED vezeték, hideg fehér

5 000Ft