USB asztali mini ventilátor, LED működésjelzővel, 360 fokban forgatható

2 500Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 22171 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

USB asztali ventilátor

LEÍRÁS

Beépített kapcsoló

0/1

Átmérőventilátor

13cm

Kereskedés lehetősége

360 fok

Erő

2,5 W (+/- 0,25 W)

Feszültség

5V

Súly

185g

Kiváló ventilátorok az USB-hez a lábakon. Nélkülözhetetlen minden otthonban és irodában, de az autóban is. Rendkívül egyszerű az USB-n keresztül – nincs hő a számítógép mellett végzett munka vagy az autóvezetés közben (csak csatlakoztassa a ventilátort például: adó vagy adapter a szivargyújtóra csatlakoztatva). A szélmalom szélessége széles, stabilitást és kényelmet nyújt. A ventilátornak 4 piros LED-je jelzi a munkát (a LED-ek a fején, a ventilátor lapátjain helyezkednek el). A ventilátorlapátok szélesek, a ventilátor használata rendkívül hatékony – tökéletesen hűti a megfelelő légáramlást. A ventilátor 360 fokkal elforgatható! Ez a maximális kényelem! A szélmalom csendes, nagyon hatékony, kemény ütésekkel jár, amelyek nagy megkönnyebbülést és felüdülést nyújtanak a forró időben.

Ehhez bármilyen eszköz szükséges a telepítéshez – csak cserélje ki az íróasztalra, rögzítse a kocsi fejtámlájához, tegye fel a műszerfalra stb., És ha ragad a lába, pl. Kétoldalas fólia, ragaszkodhat, akár fejjel lefelé is!

Forró napokon nélkülözhetetlen – csak csatlakoztassa az USB-portot, és fordítsa el a szélmalom hátulján található ventilátor kapcsolót, hogy érezze a kellemes szellőt. A ventilátor 0/1-es kapcsolóval van felszerelve, így amikor ki akarja kapcsolni a kábelt az USB-portról, akkor nem szükséges.

A ventilátort 360 fokos körül lehet forgatni, amíg – Állítsa a ventilátort megfelelő helyzetbe, és élvezze a hideget!

USB asztali mini ventilátor, LED működésjelzővel, 360 fokban forgatható

2 500Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.