Tuner – DVB -T2 digitális dekóder

11 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 29205 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TV TUNER – DVB-T2 HEVC DIGITÁLIS DEKÓDER
KÜLÖNBÖZŐ CSATLAKOZÓK – A TV-tuner lehetővé teszi a földi televízió vételét a DVB-T2 szabvány szerint. Különféle bemenetekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően különféle típusú TV-khez csatlakozhat, beleértve a TV SCART csatlakozóját vagy a HDMI kábelt is. A készülék antennakábel bemenettel is rendelkezik, emellett RF kábellel csatlakozik a TV-hez és hatékony hangátvitelt tesz lehetővé a koaxiális S / PDIF kimenetnek köszönhetően.
NAGY FELBONTÁS – A 4.1-es digitális dekóder nagyon nagy felbontást tesz lehetővé, akár H.265-ig vagy HEVC-ig (a High Efficiency Video Coding az egyik legújabb videotömörítési szabvány a nagyfelbontású videó streaminghez).
USB CSATLAKOZÓ – A DVB-T2 tuner USB-csatlakozóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a hordozóra rögzített videók vagy fényképek megtekintését vagy zenelejátszást külső adathordozóról.
RÖGZÍTÉS, VEZÉRLÉS ÉS TOVÁBBI – ennek a fejlett digitális dekódernek az egyik lehetősége az, hogy egyetlen kattintással rögzítheti a műsorokat. Érdekes megoldás az időfigyelés is, amit a szülők különösen értékelni fognak, ráadásul a tévétunerben van elektronikus műsorfüzet és feleletválasztós feliratnyelv is.
MŰSZAKI ADATOK – felbontás: H.265 HEVC; videó dekóder: 2 mphl .; Mpeg: 1 réteg; MPEG: 4; megjelenítési mód: HD 10801 / 720p. / 5761; választható formátum: 4: 3/16: 9; elektronikus műsorfüzet: igen; Vbl-n és OSD-n keresztül: igen; feleletválasztós feliratnyelv: igen; szülői felügyelet / időátvitel: igen; méretek: 17/9 / 3,5 cm; súlya csomagolással: 0,384 kg.

LEÍRÁS:

felbontás: H.265 HEVC
videó dekóder: 2 mphl
Mpeg: 1 réteg
MPEG: 4
megjelenítési mód: HD 10801 / 720p. / 5761
választható formátum: 4: 3/16: 9
elektronikus műsorfüzet: igen
Vbl-n és OSD-n keresztül: igen
feleletválasztós feliratnyelv: igen
szülői felügyelet / időátvitel: igen
méretek: 17/9 / 3,5 cm
súlya csomagolással: 0,384 kg

BELEÉRTVE:

tuner-dekódoló
távoli

Tuner - DVB -T2 digitális dekóder

11 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.