Tűcsavar készlet 11db. Fogók Fogók Kábel Húzza ki az elektronikai autó teherautó műhely háztartását # 6477

1 400Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23970 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Az elektromos rendszerek javításával kapcsolatos problémák kizárásához szükségtelen, de rendkívül hatékony eszközre van szükség. Különösen akkor, ha a kábeleket eltávolítják a régebbi dugókról, sokan elérik a határaikat. Készletünk professzionális használatra alkalmas, de egy magánműhelyben sem hiányozhat. Számos eszközben dugók vannak felszerelve, akár az autóba, motorkerékpárba, akár a fűnyíróba. A csatlakozók hibás vagy összetört hüvelyei vagy akár egész kábelek problémákat okoznak az áramkörben. Ezt azonban nem szabad késsel vagy más meggondolatlan eszközökkel eltávolítani, sérült ujjhegyek vagy akár következményes károsodás sok esetben ennek az eredménye.

11 darabos szerszámkészletünkkel minden alkalmazáshoz megfelelő kulcs van, a 3 kerek tolóval egyszerűen eltávolíthatja a kábelhüvelyeket a dugókról, anélkül, hogy megsérülne. Még a hibás dugókat és csatlakozókat is ki lehet nyitni és részben meg lehet javítani. Szerszámaink rozsdamentes acélból készültek, a fogantyúkat szilikon bevonattal látták el. Ez növeli a tolás közbeni biztonságot és mindenekelőtt a kényelmet a gyakori használat során. A rozsdamentes acél nagy tartósságot és élettartamot biztosít, az eszközök nagyon hosszú ideig használhatók. Az egyes nyomógombok láncba vannak akasztva, ezeket kényelmesen le lehet zárni. A teljes készlet kéznél van, és semmi sem veszett el. Szerszámkészletünk használata gyors és egyszerű. Kihúzhatja a csatlakozókat és a csatlakozókat, az egyes kábeleket kinyomhatja a dugókból és még sok minden mást. Eszközünk alkalmas mind magánhasználatra, mind pedig műhelyekben történő kereskedelmi használatra. De a hobbisták és a lakásfelújítás értékelni fogják az Ön előnyeit.

Tűcsavar készlet 11db. Fogók Fogók Kábel Húzza ki az elektronikai autó teherautó műhely háztartását # 6477

1 400Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.