Tépőzáras kábelrendező, kábelkötegelő, méretre vágható, feltekerhető, 5 m hosszú

1 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23525 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

RUGALMAS – a szalagok szabadon alakíthatók és elrendezhetők az egyedi igények függvényében.

STABIL RÖGZÍTÉS – a horgok keménysége és a rátapadt réteg sűrűsége mindkét oldalon szilárdan tapad.

VÁGÁSI LEHETŐSÉG – a szalag az aktuális igényektől és céltól függően vágható.

TÖBBSZÖRÖS FELHASZNÁLÁS – A tépőzárral többször is kihúzhatja a megfogott kábeleket, vagy hozzáadhat újakat.

LEÍRÁS:

  • szalag színe: fekete
  • szalag szélessége: 2 cm
  • öv hossza: ~ 5m
  • súlya: 60g

Az általánosan használt elektronikus eszközökből vagy ICT-hálózatokból származó kábelek és vezetékek helyes fektetése nem csak a kényelemről szól, amely garantálja a szabad mozgást a környezetükben. Ez az alapja a biztonság fenntartásának is, ha a közelben vagy elektromosan meghajtott berendezésekkel közvetlenül érintkezik.

A kábelrendező olyan megoldás, amely a megfelelő helyen tartja a kábeleket, és helyet takarít meg a helyiségekben, ahol el vannak helyezve. A készlet két szalagszakaszt tartalmaz, amelyek közül az egyik kisméretű, szintetikus kampóréteg, a másik pedig sűrű, enyhén kiálló szövetszálakkal van ellátva. Ez a megoldás erős kapcsolatot tesz lehetővé mindkét oldal között. A kábelrendező használata rendkívül egyszerű. Elég, ha a kábelköteget az első típusú szalag egy megfelelően vágott részével tekerjük, majd annak csatlakozására, ahol átfed, rögzítünk egy darabot a második típusú szalagból, ami az egészet összeköti. A tépőzár használata a kábelek és vezetékek rendszerezésére azt jelenti, hogy bármikor, bármilyen más eszköz használata nélkül, eltávolíthatja a kábelt, áthelyezheti egy másik helyre, és újra csatlakoztathatja a megmaradt kábeleket. A rögzített rendszerezők átvágásakor azok megsérülhetnek. A tépőzáras szervező esetében a vágás veszélye teljesen kizárt. A tépőzáras szalagnak számos más felhasználási területe is van. Kétoldalas ragasztószalaggal bármilyen felületre könnyen felragasztható, vagy az anyagra varrható.

Tépőzáras kábelrendező, kábelkötegelő, méretre vágható, feltekerhető, 5 m hosszú

1 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.