Taktikai mellény + kiegészítők a katonai móka kedvéért

4 100Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5902802920454 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TAKTIKAI MELLÉNY
MINDEN KÉZÉRT – a harci mellényt úgy varrták, hogy szabad hozzáférést biztosítson a csatatéren szükséges elemekhez, beleértve különösen a tárat és a lőszerellátást. Számos zsebbel, rugalmas pántokkal és fogantyúkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy jól felkészülhessen a játékra.
KÖNNYŰ ÉS KÉNYELMES – harci mellény nagyon könnyű és anyaga jól lélegzik, így nem járul hozzá a túlzott izzadáshoz intenzív mozgások során. Lehetővé teszi, hogy jól érezze magát a katona szerepében.
UNIVERZÁLIS MÉRET – a taktikai mellény rögzítési lehetőséggel rendelkezik, így könnyen a testfelépítéshez igazítható, így kényelmes és jól illeszkedik a mellkasra, nem akadályozza a mozgásokat és minden körülmények között biztosítja a kényelmet.
GYAKORLATI TAKTIKAI KÉSZLET – a készlet nem csak egy mellényt tartalmaz egy taktikusnak, hanem praktikus kiegészítőket is, például szemüveget, kendőt, csuklópántot és egy 6 körös tárat.
LEÍRÁS – a készletben: mellény, szemüveg, 6 körös tár, bandana, csuklópánt, állítási lehetőség: van; méretek: 53 / 53cm; súly a csomagban: 0,278 kg

LEÍRÁS:

testreszabható: igen, ragasztószalagon
méretek: 53 / 53cm;

BELEÉRTVE:

mellény
szemüveg
6 körös tár
bandanna
csuklópánt
40 kör

Taktikai mellény + kiegészítők a katonai móka kedvéért

4 100Ft