Színes xilofon gyermekeknek két darab fa kalapáccsal

1 700Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5902802907035 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A hallás helyes fejlődése a felnövekedés rendkívül fontos szakasza. A glockenspiel egy biztonságos játék a gyermekek számára, amely fejleszti a hallgatási képességeket. A fából készült glockenspiel olyan játék, amely nem csak a legkisebb gyerekeket ismerteti meg az alapvető mérlegekkel és zenével, hanem a hangok felismerésére is megtanítja őket. Ez a színes glockenspiel ideális a gyermekek ritmusérzetének megadásához. A szivárványos glockenspiel nyolc rúdjának egyikét egy fából készült kalapáccsal kell megütni. Minden sáv más és más hangot ad elő, a hangerő a találat erősségétől függ. A szivárványos glockenspiel tökéletes ötlet arra, hogy gyermekeivel együtt oktató játékot játsszon. A színes glockenspiel sima élei biztonságot nyújtanak a legkisebb gyermekek számára. A fából készült glockenspiel nem csak kellemesen telik az idő, hanem tanít is. Ezt a zenei mini-eszközt nagyszerű lesz fizetni egyedül, egyidős baráti társasággal vagy a szüleivel. A fából készült glockenspiel egy oktatási játék, amelyet minden gyermeknek rendelkeznie kell. Ez a színes glockenspiel tökéletes arra, hogy megtanítsa gyermekét és elősegítse fejlődését. A zenés glockenspiel nem csak hangokat ad ki, hanem élénk meseszíneivel serkenti a gyermekek fantáziáját és kreatív szórakozásra ösztönzi őket. A játék is jó bevezetés a motorikus készségekhez, a memóriához és a koncentrációhoz. Ennek a gyerekeknek készült nyolc színes rúd jó segítséget nyújt a számolás megtanulásához és a színek nevének megtanulásához. A szivárványos glockenspiel szintén nagyszerű módja a gyermeknek a türelem fejlesztésére. Különösen ideális ajándék lesz azoknak a gyerekeknek, akik csak zenei kalandokkal kezdenek. Tökéletes első hangszer, amellyel megismertetheti a gyermeket a hangok világával, és az elkövetkező évek során a zene iránti szenvedéllyel fogja átitatni őket.

Vásárlói Vélemény
1,0 1 értékelés alapján
5 ★
0% 
0
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
100% 
1
Írd meg a véleményed! Kérdezzen egy kérdést

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
KZ
01. 12. 2022
Katalin Z.
HU HU

nem jó

tök hamis, csak elrontja a gyerek hallását, ne vedd meg!

Színes xilofon gyermekeknek két darab fa kalapáccsal

1 700Ft

Gyártói raktáron > 10 db