Szerszámos láda Szerszámok és alkatrészek, játékeszközök, 16 darab 11225

4 900Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 26716 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A kis barkácsolókészlet készlet hagyományos eszközökből és kiegészítőkből áll, amelyek praktikus fogantyúval ellátott dobozban vannak. A doboz a megfelelő szerszámok mellett olyan kiegészítőket is tartalmaz, mint a lyukakkal ellátott falapok, anyák vagy csavarok. A kis barkácsoló egyszerű konstrukciókat készíthet belőlük, amelyeknek köszönhetően fejlesztheti manuális és motorikus készségeit, és ösztönözheti képzeletét a cselekvésre. Tökéletes ajándék kreatív fiúknak és lányoknak.

Az egész természetes fából készült, a legapróbb részletekre is figyelemmel, ami már kicsi korától serkenti a gyermek fantáziáját, és segít megismerkedni a különféle tárgyak tulajdonságával. Az éleket óvatosan lekerekítettük a gyermekek biztonsága érdekében. A szerszámoknak nincs éles széle. A szett könnyen tisztán tartható, ha nedves ruhával megtörli a dobozt és a tartozékokat.

Figyelem: Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Felnőtt felügyelete alatt használja

Szerszámos láda Szerszámok és alkatrészek, játékeszközök, 16 darab 11225

4 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.