Száraz pool labdák 200 db. kék fekete

4 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 30345 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SZÁRAZ MEDENCE GOLYÓK 200 DB.
200 DB – egy labdakészlet tökéletes száraz medence, gyereksátor, homokozó stb. megtöltésére. A labdák áztathatók, ami nagyszerűvé teszi, tökéletesek a medencében való vízi játékokhoz.
BIZTONSÁGOS – a labdák CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a következő szabványok szerint tesztelték őket: PN-EN 71-1: 2011 A játékok biztonsága – 1. rész: Mechanikai és fizikai tulajdonságok, PN-EN 71-2 + A1: 2007 A játékok biztonsága játékok – gyúlékonyság, PN-EN 71 -3: 1998 A játékok biztonsága – egyes elemek migrációja.
TORZÍTÁS ELLENÁLLÓ – a kiváló minőségű anyagnak köszönhetően, amelyből a golyók készültek, ellenállnak a deformációnak. Horpadás után sérülés nélkül visszanyeri eredeti formájukat – nem törik el.
ROBUST DESIGN – a legjobb alapanyagokból és olyan festékből készült, ami nem fakul ki a nap hatására, így a golyók tökéletesek otthon és a szabadban is, pl. egy homokozóban. A golyók szagtalanok.
SPECIFIKÁCIÓ – tanúsítványok: CE, EN 71; anyaga: 100% polietilén; életkor: 0+; labda átmérője: 5 cm; súlya csomagolással: 0,06 kg.

LEÍRÁS

Tanúsítványok: CE, EN 71
Anyaga: 100% polietilén
életkor: 0+
golyó átmérője: 5 cm
súlya csomagolással: 0,06 kg

BELEÉRTVE

200 golyó

Száraz pool labdák 200 db. kék fekete

4 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.