Szállító kerék kiskocsihoz, 100mm, 4″

2 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 22208 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KERÉK 4 “-es PLATFORM KOCSI

  • ROTARY – ez nagyobb kezelési kényelmet, könnyebb kezelhetőséget garantál még nagyobb terheléseknél is. A forgókerekek jól teljesítenek durva terepen, és könnyebben manőverezhetnek az úton lévő akadályok között.
  • RUGALMAS – a kerék nehéz talajviszonyok között is jól teljesít, és rugalmasságának köszönhetően könnyen leküzdi az út egyenetlenségeit.
  • TARTÓS – a gumi és a vas, amelyből a kerék készült, rendkívül tartósak. A kerék ellenáll a kopásnak és a vágási sérüléseknek. Tökéletesen ellenáll még a kocsi nagy terhelésének is.
  • KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ – nincs szükség speciális képességekre a kerék cseréjéhez egy emeletes kocsin. Ezt bárki kezelheti.
  • SPECIFIKÁCIÓ – anyag: gumi + vas; kerékátmérő: 10cm – 4 “; kerékvastagság: 3cm; súly: 660g.

LEÍRÁS

  • anyaga: gumi + vas
  • kerék átmérője: 10cm – 4 “
  • kerékvastagság: 3cm
  • súly: 660g

Minden emelőkosár-használónak rendelkeznie kell legalább egy pótkerékkel. Az emelőkosár kereke forgatható, ami garantálja a kocsi kényelmes használatát. Minden babakocsiban két darab elegendő, kezelése sokkal könnyebb. A forgókerekek lehetővé teszik a teherautó sokkal jobb és egyszerűbb kezelését nehéz terepen, és lehetővé teszik a teherautó gyors és hatékony manőverezését az úton lévő akadályok között . Az emelőkosár forgatható kereke különösen nagy terhelés esetén lesz hasznos, amikor maga a kocsi nyomása erőt igényel.

A pótkerék háza tartós vasból készült . Az emelőkosár gumiabroncsában használt gumi nemcsak tartós, hanem rugalmas is . Az ilyen keréktulajdonságoknak köszönhetően a troli nehéz terepen is jól megbirkózik. Könnyen áthalad egyenetlen terepen. Az emelőkosár forgatható kerekének tartós gumija a hosszú használat garanciája is. Nem dörzsöli gyorsan és vágásálló .

Az emelőkosár forgatható kereke nagyon egyszerűen felszerelhető . Mindenki képes kezelni, nincs szükség speciális képességekre vagy bonyolult eszközökre. A pótkereket nagyon gyorsan kicserélik, hogy egy idő után újra használhassa a teherautót. Az emelőkosár kereke elengedhetetlen kellék , amelyet jó kéznél tartani – soha nem lehet tudni, hogy ez mikor jöhet jól, különösen, ha nehéz terheket cipel minden nap durva terepen.

A KEREKEK FELHASZNÁLHATÓK A KÖVETKEZŐ ASZTALRA, HÁLÓSZEKRÉNYRE, RAKTÁRRA, ÁGYAKRA is.Az egyetlen korlát a fantáziád!

Termék kód: 6688

Szállító kerék kiskocsihoz, 100mm, 4"

2 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.