Swissten – adat- és töltőkábel textil bevonattal, USB/lightning, 0,2 m kék

5 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 154228 Kategória:

Leírás

0,2 m (20 cm) hosszúságú töltő- és adatkábel, kék színben.  A kábel segítségével lightning aljzattal rendelkező eszközöket tudsz tölteni vagy adatot továbbítani hagyományos USB csatlakozón keresztül adapterekhez, PC-hez vagy notebookhoz. A kábel fonott textil bevonattal van ellátva, mely ellenállóvá teszi a sorozatos hajlítgatásokkal és használattal szemben. Maximum 3A nagysebességû adatátvitelre alkalmas. Méretéből adódóan kiváló megoldás lehet autóban való alkalmazásra is, hiszen a kábel rövidsége miatt nem okoz kábelrengeteget a használata. A Swissten kábelek főbb jellemzői: jobb, gyorsabb töltés (akár 3A) gyorsabb adat átvitel (480 mbps) Képeid, videóid vagy zenéid egy szempillantás alatt átszinkronizálódnak más eszközökre fém bevonatú csatlakozók, melyek védik magát a csatlakozót a roncsolódástól intelligens beépített chip, mely megakadályozza a túltöltést, védve ezzel az akkumulátort fonott kábel, melynek köszönhetően sokkal ellenállóbb a napi használattal szemben, akár 10 000 hajlításnak is képes ellenállni megszakadás vagy törés nélkül

Kiszállítási információk

25 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
GLS 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagautomata] 990Ft 1 380Ft
GLS Pont [Csomagpont] 990Ft 1 380Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Swissten – adat- és töltőkábel textil bevonattal, USB/lightning, 0,2 m kék

Swissten - adat- és töltőkábel textil bevonattal, USB/lightning, 0,2 m kék

5 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető