Swing 3 az 1-ben rózsaszín H18027

21 400Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5900779940246 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes 1 680Ft
Expressone Ingyenes 1 780Ft
GLS Ingyenes 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

3 AZ 1-BEN HINTA, AMI GYERMEKEVEL EGYÜTT NŐVIK
GYERMEKKEL NÖVIK EGYÜTT – hinta 8 hónapos kortól gyerekeknek, ha a gyerek felnő és stabilan áll, elég az első létrafokokat eltávolítani, és ha már elég nagy, akkor az összes létrafok eltávolítása és egy hintapad (legfeljebb 30 kg-os gyermek).
ANYAG CLEANABOO® – A húrfedők, a párna és a hintaállvány finom, bársonyos plüss Cleanaboo anyagból készült. Ez az anyag nem szívja fel azonnal a vizet, a kiömlött folyadék cseppekké formálódik, ami nagy előny a gyermek számára.
MODERN DESIGN – a hinta minden apró részletre odafigyelve készült. Anyaga puha, kellemes tapintású. Az olyan részletek, mint a pomponok a párnán vagy a húrok, még varázslatosabbá teszik a hintát, a skandináv stílus tökéletes kiegészítője.
FA ÉS FUNKCIONÁLIS – teljesen biztonságos a gyermek számára, a szélei lekerekítettek, és az egész precízen polírozott. Lehetőség van a hinta anyagrészeinek eltávolítására, így könnyedén gondoskodhat kisgyermeke higiéniájáról és egészségéről.
S MŰSZAKI ADATOK – rózsaszín; anyaga: Cleanaboo ® + fenyőfa; életkor: 8 hónapos kortól ajánlott; maximális terhelés: 30 kg; kötelek: fi 10mm; hinta méretei (hossz / szélesség / magasság): 34/34 / 26 cm; súlya: 2,7 kg.

LEÍRÁS

rózsaszín szín
Anyaga: Cleanaboo + fenyőfa
életkor: 8 hónapos kortól ajánlott
maximális terhelés: 30 kg
kötél: fi 10mm
hinta méretei (hossz / szélesség / magasság): 34/34 / 26 cm
súly: 2,7 kg H18027

Swing 3 az 1-ben rózsaszín H18027

21 400Ft

Gyártói raktáron > 10 db