Strapabíró, rugalmas csomagtartó háló, csomagvédő készlet, 114×61 cm (152 cm-ig nyújtható)

4 200Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5902802904072 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
SameDay 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Az áruk és tárgyak megfelelő rögzítése a csomagtartóban nemcsak az utasok magas szintű biztonságát garantálja, hanem azt is, hogy a többi úthasználó ne kerüljön veszélybe. Egy ilyen csomagtartó vagy szállítóhálózat nélkülözhetetlen kiegészítő, amelynek minden esetben rendelkezésre kell állnia. Az a tény, hogy állandóan az autóba van szerelve, biztosítja a tárgyak hatékony rögzítését, amelyek gyakrabban vagy akár tartósan a járműben maradnak. A mindennapi könnyű és közepes súlyú tárgyak, például vásárlások, kerti kiegészítők vagy ládák biztonságban maradnak a csomagtartóban anélkül, hogy hirtelen fékezési manőverrel előre lőnének.

Hálónk minden olyan autóhoz illik, amelynek csomagtartója van, ezért védje meg magát és másokat a nehéz tárgyaktól. A szövet tartós szintetikus szálakból készül, ami rendkívül rugalmas és rugalmas. A nagyon szoros öltések megakadályozzák a túlzott pontos terhelést, megakadályozva ezzel az anyag deformálódását. Az egyes szemek azonos méretűek maradnak, és a tárgyakat biztonságosan és szilárdan a helyükön tartják. Ugyanolyan rugalmas zsinór fut végig a határon, ami további feszültséget okoz és a nyomás eloszlik.

A hálóhurkok elférnek a gépkocsi rögzítési pontjain meglévő számos helyen, abban az esetben, ha nem voltak felszerelve, a készletben praktikus készlet található alternatív rögzítéshez. 4 csavart vagy 4 kerek gombot lehet csavarni a 4 csavarral a hálóba akadáshoz.

Strapabíró, rugalmas csomagtartó háló, csomagvédő készlet, 114x61 cm (152 cm-ig nyújtható)

4 200Ft