Solar Street Lámpa – 210 COB

6 500Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SOLAR LAMP / STREET LIGHT 210 LED COB
ENERGIATAKARÉKOS / SOLAR – a bemutatott napelemes utcai lámpa kiváló és egyben környezetbarát energiaforrás minden otthonban. Elegendő minden olyan helyre felszerelni, ahonnan elérhető a napenergia – elektromos vezetékek “gubancolása” nélkül.
VÍZÁLLÓ – az utcai lámpa teljesen vízálló termék, így nem sérül meg esőben és magas páratartalomban. Télen és borús napokon is problémamentesen működik.
MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL – A szoláris utcai lámpa beépített mozgás- és szürkületérzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően csak éjszaka világít, ha mozgást észlel a közvetlen közelében. A készlet tartalmaz egy fényvezérlő érzékelőt és egy kézi kapcsolót.
HATÉKONY ÉS PRAKTIKUS – a napelemes utcai lámpa egy rendkívül hatékony és praktikus eszköz, amely gyorsan feltölti a benne lévő akkumulátort. A töltési idő körülbelül 8 óra.
MŰSZAKI ADATOK – 210 COB LED; világítás színe: semleges; lítium akkumulátor: 2 x 3000 mAh; anyaga: ABS; mozgásérzékelő; alkonyat érzékelő; vízálló IP65; napelem teljesítmény: 5,5V 6W; üzemmód: fényszabályozó érzékelő; gomb: Be / Ki; töltési idő: kb. 8 óra; alacsony hőmérsékletekkel szembeni ellenállás; borult égbolton is tölt; méretek: 3/33 / 12cm, súly: 0,435kg.

LEÍRÁS:

210 COB LED
világító szín: semleges
lítium akkumulátor: 2 x 3000 mAh
anyaga: ABS
mozgásérzékelő
alkonyat érzékelő
IP65 vízálló
napelem teljesítmény: 5,5V 6W
üzemmód: fényszabályozó érzékelő
gomb: Be / Ki
töltési idő: kb. 8 óra
alacsony hőmérsékletekkel szembeni ellenállás
borult égbolton is tölt
méretek: 3/33 / 12cm
súlya: 0,435 kg

BELEÉRTVE:

lámpa
szerelőkészlet

Solar Street Lámpa - 210 COB

6 500Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.