Solar Pet Quenching 5 üzemmódban állítható, vízálló kisállat riasztó rágcsáló szarvas, macska, kutya, róka, egér, madár számára 7029

10 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 24565 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

NAPI ÁLLATTOLTÓ SAFE – CE tanúsítvánnyal, a kibocsátott hang elriasztja az állatokat, például kutyákat, macskákat, madarakat, anyajegyeket, rókákat, mezei nyúlokat, mosómedvéket, borzokat, vaddisznókat és még sokan mások. A repeller semmilyen módon nem veszélyezteti állatok vagy emberek egészségét. A termék ellenáll az időjárási viszonyoknak, az esőnek és a magas hőmérsékletnek. MOZGÁSÉRZÉKELŐ – LED ÉS RIASZTÁS – a repeller infravörös (PIR), amely 5-8 m-en belül észleli az állatot, a kibocsátott hanghullámok kényelmetlenséget éreznek az állatokban, és kénytelenek elhagyni a területet. Ezenkívül a repeller LED diódával és riasztó hanggal van felszerelve a jobb elrettentő hatás érdekében. 15 másodperc elteltével, amikor nincs háziállat a közelben, a jel megszűnik. 2 HATÁLY A HATALMÁRRÓL – a felső részben van egy napelem, amelynek köszönhetően a repeller hangot bocsát ki. 24 órán keresztül működik, napközben éjszaka felhasználható energiát tölt fel. A termék tökéletes olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre áram, például gyümölcsösökben, réteken, gazdaságokban, valamint kempingezés vagy kemping során, ahol nagy az állatok jelenlétének kockázata. 2 FELSZERELÉSI MÓDSZER – a repeller hátul két lyuk segítségével a talajba hajtható vagy falhoz rögzíthető. Ha eleged van a megharapott növényekből, a repeller tökéletes lesz számodra! Védi a gyümölcsöket, zöldségeket, virágokat vagy a füvet. MŰSZAKI ADATOK – tanúsítvány: CE; infravörös érzékelő szöge: 110 °; mozgásérzékelő: igen – 5-8m hatótávolság; alvó üzemmód: 15 másodperc után; módok száma: 5; a létrehozott hangok sávja: 13,5 kHz – 45,5 kHz; tápegység: napelem; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 7,5 / 11 / 37cm; tápegység hossza: 50cm; meghatározott súly: 315 g. LEÍRÁS

CE tanúsítvány infravörös érzékelő szöge: 110 ° mozgásérzékelő: igen – hatótávolság 5-8m alvó üzemmód: 15 másodperc után módok száma: 5 a létrehozott hangok sávja: 13,5 kHz – 45,5 kHz tápegység: napelem méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 7,5 / 11 / 37cm meghatározott súly: 315 g súly csomagolással: 400g BELEÉRTVE

repeller

Az ultrahangos infravörös állatriasztót napenergia hajtja. 24 órán keresztül működik, napközben éjszaka felhasználható energiát tölt fel. A termék tökéletes olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre áram, például gyümölcsösökben, réteken, gazdaságokban, valamint kempingezés vagy kemping során, ahol nagy az állatok jelenlétének kockázata. Nem kell attól tartanunk, hogy a terméket kint tesszük ki, mert ellenáll az időjárási viszonyoknak, például az esőnek vagy a magas hőmérsékletnek. A készülék olyan magas frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, amelyek rendkívül kellemetlenek az állatok számára, például kutyák, macskák, madarak, róka, nyest, mezei nyúl, mosómedve, borz, vaddisznó és még sokan mások. Ezenkívül a repeller LED diódával és riasztó hanggal van felszerelve a jobb elrettentő hatás érdekében. Így hatékonyan elriasztja őket attól, hogy az ilyen jelek forrásához közelítsenek. 15 másodperc elteltével, amikor nincs háziállat a közelben, a jel megszűnik. A repeller semmilyen módon nem veszélyezteti állatok vagy emberek egészségét.

Elege van a megharapott növényekből, és a frissen ültetett gyep halmainak láttán kés nyílik a zsebében? Elég, ha a repellert a földbe teszik, és … bosszantó, hívatlan vendégek nélkül élvezhetik a kertet. Rögzíthetjük pl. A falon is 2 lyukkal. A szoláris elrettentő eszközzel biztos lehet benne, hogy a termés, a gyep és a fák biztonságban lesznek. A készülék 5-8m-en belül működik!

Solar Pet Quenching 5 üzemmódban állítható, vízálló kisállat riasztó rágcsáló szarvas, macska, kutya, róka, egér, madár számára 7029

10 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.